RED BOX  Home is our Placepsd.jpg

Ideja o tem, kaj naredi dom, je hkrati čudovito velika in hkrati simpatično preprosta. Vsakemu izmed nas dom pomeni nekaj drugega. Vsem pa nam pomeni nekaj dragocenega.

Pri VILEDI želimo ustvariti opazno razliko v tem, kako se počutite doma. Za vse ljudi, ki čistijo in perejo danes in v prihodnosti.

Ker dom ni isti dom, ko je umazan.

DANES - Bodite na varnem in doma

DANES - Bodite na varnem in doma

Kot vodilna svetovna blagovna znamka za nego doma zagotavljamo široko paleto izdelkov, ki so narejeni z enim in edinim razlogom: ohraniti domove čiste in higienske ter pomagati, da bo delo malo bolj zadovoljivo. Ali celo prijetno, kot je bilo nekoč.

Brand Sensoric Pictures.jpg

 

Naša prioriteta št. 1 je zdravje vseh deležnikov - v domačih pisarnah, proizvodnjah in v trgovinah, št. 2 pa je omogočiti nemoteno proizvodnjo in oskrbo z našimi čistilnimi pripomočki - čistilci za tla, krpami, zaščitnimi rokavicami, čistilci posode.

Še posebej zdaj. Dom je mesto, kjer se počutimo udobno, varno in močno.

Želimo vam biti na voljo za vsa vprašanja glede čistoče, higiene in urejenosti vašega doma. Raziščite našo spletno stran in poiščite različne nasvete za brezhibno čistočo vašega doma.

Prihodnost nas ohranja radovedne

Prihodnost nas ohranja radovedne

V Viledi nenehno iščemo rešitve in hkrati ostajamo radovedni o tem kako bosta izgledala čiščenje in nega perila v prihodnosti. Vedno stremimo k postavljanju novih in višjih standardov pri čiščenju, da vam lahko olajšamo vsakodnevna opravila.


Kot prvi na svetu smo lansirali številne čistilne pripomočke. Zaradi izjemne kakovosti so naše krpe in gobice so med najbolj zaupanja vrednimi izdelki na trgu. Naši sistemi za čiščenje tal in parni čistilci so bili nagrajeni s številnimi nagradami za ergonomijo ali dizajn.

Z enim očesom nenehno zremo v prihodnost. Vsekakor nas iskanje novih idej in rešitev na področju čiščenja ne utruja. Trajnostni razvoj je v našem DNK, zato nenehno stremimo k zmanjševanju odpadkov ter optimalni uporabi materialov in transporta. Ustanovili smo LOVE IT CLEAN iniciatiovi, ki stremi k zelenim inovacijam in pakiranjem, s čimer želimo prepričati naše partnerje, dobavitelje in distributerje, da nam sledijo v tej smeri. Naša vizija je čistejše okolje.

To so samo različni primeri trajnostnega poslovanja. In kadarkoli boste uporabili Viledin izdelek boste vsekakor čutili razliko. 


Osvežujoč občutek hladnih ploščic poleti. Piknik z otroci na tleh v dnevni sobi, brez ozira na drobtine in umazanijo. Ples v belih nogavicah. Jesti jagode iz kuhinjskega korita. 

Dobro se počutim doma. 

Brand Sensoric Pictures.jpg
a brand of FREUDENBERG