SLO_Our Red is World Famous.jpg
INT_Aboutus_Header.jpg

Mi smo Vileda

Mi smo Vileda

Več kot 70 let pomagamo milijonom domov, da sijejo - po vsem svetu. Vlogo jemljemo resno, saj verjamemo, da se v domu počutimo doma le takrat, kadar je čist. Od nekdaj smo si prizadevali postaviti standarde pri inovativnih izdelkih, ki omogočajo čim bolj enostavno in učinkovito čiščenje v gospodinjstvu.

Vileda je ponosen član skupine Freudenberg.

INT_About_Us71.jpg

Smo strastni

Smo strastni

Čiščenje se ne začne z vedrom in krpo. Začne se s tem, kako so ti izdelki narejeni. Združujemo osebne pobude in vzajemno spoštovanje in verjamemo v bistvenost kreativnega tima pri razvoju odličnih izjemnih izdelkov.

INT_About_Us73.jpg

Kako delamo

Kako delamo

S tem, da svojim strankam ponujamo paleto izdelkov, ki so etično izdelani in zasnovani tako, da trajajo, lahko sami nekaj prispevamo za boljši planet. To vključuje spodbujanje raznolikosti, varnosti in dobrega počutja med zaposlenimi, pa tudi zmanjšanje količine plastike za enkratno uporabo pri embalaži in podpiranje krožnega gospodarstva. Danes ponujamo široko paleto inovativnih izdelkov - od naših znanih krp Vileda za čiščenje oken, do izdelkov, ki ščitijo in čistijo vaša tla, delovne površine, kopalnice in perilo. Vse to je skrbno zasnovano in narejene tako, da traja.
INT_About_Us74.jpg

Ni nam vseeno

Ni nam vseeno

Od leta 2013 naprej je podjetje Freudenberg zavezano pobudi o korporativni odgovornosti Globalnega dogovora Združenih narodov in njegovim načelom na področju človekovih pravic, dela, okolja in boja proti korupciji. Kot član skupine Freudenberg se v Viledi strinjamo z 10 načeli Globalnega dogovora Združenih narodov.
INT_About_Us70.jpg

Radi imamo čisto

Radi imamo čisto

Sami lahko nekaj prispevamo za boljši planet. To vključuje zmanjšanje količine plastike za enkratno uporabo pri embalaži in podpiranje krožnega gospodarstva. Da bi prispevali svoj delež, smo ustanovili pobudo LOVE IT CLEAN.
a brand of FREUDENBERG