Header teaser_topic_turbo_1600x400.jpg

Kaj je Vileda Turbo?

INT_CopyImage1_Floor3_00011140.jpg

Kaj je Vileda Turbo?

Čistilec tal Turbo mop  je kombinacija čistilca z reso in vedra, ki ima integriran mehanizem za ožemanje, ki in ga je mogoče nadzirati s stopalko, kar vam omogoča enostavno odstranjevanje vode iz rese do želene stopnje vlažnosti.

Kakšne površine lahko čistim?

INT_CopyImage2_Floor3_00011140.jpg

Kakšne površine lahko čistim?

Turbo mop je primeren za vse trde talne površine, vključno z lesom in laminatom - ne potrebujete enega za kuhinjo in drugega za dnevno sobo - če imate trdo tla, je odgovor Turbo mop.

Kako bo to spremenilo moj način čiščenja tal?

INT_CopyImage3_Floor3_00011140.jpg

Kako bo to spremenilo moj način čiščenja tal?

Najprej se pogovorimo o zvezdi šova - integriranem ožemalniku. Tega smo se dotaknili že prej, deluje pa takole… Ko želite ožeti svojo reso, jo vstavite v vedro kot običajno, vendar vam ni treba uporabiti svoje moči, da bi oželi reso, saj le enostavno pritisnete na pedal in integrirani ožemalnik se bo začel vrteti in odvajati odvečno vodo. S številom pritiskov na pedal lahko celo nadzorujete želeno količino vlažnosti rese - ali ni to krasno?

INT_CopyImage4_Floor3_00011140.jpg

Zdaj pa se pogovorimo še o sami resi. Resa 2 v 1 iz mikrovlaken, ki pobere vse zoprne majhne delce umazanije, zaradi moči čiščenja z mikrovlakni pa ni treba uporabljati močnih kemikalij, saj je dovolj učinkovita, da mikrobe odstrani samo z vodo. 

INT_CopyImage5_Floor3_00011140.jpg

Glava čistilca je zasnovana tako, da je čim bolj ergonomska in ima trikotno obliko, ki vam bo pomagala doseči vse nerodne kote in reže - zdi se, da se umazanija najraje nabira prav tam!

INT_CopyImage6_Floor3_00011140.jpg

In končno (in to je resnična pika na i), pri Viledi vemo, kako zoprno je, ko prenašate in zlivate vodo iz vedra, zaradi velikosti, oblike in teže pa se voda pogosto polije povsod. Zato imajo vedra Turbo mop vodoravni ročaj po dolžini vedra, pa tudi integrirano sponko za ročaje, s pomočjo katerega se lahko izognete neželenemu neredu – ročaj med premikanjem vedra ostane na mestu.

a brand of FREUDENBERG