1-2-Spray max mop talni čistilec – hitro čiščenje, manj odpada | Vileda


Vileda 1-2 Spray max je boljši in hitrejši način za res čistla tla. Ni potrebe po menjavi med različnimi čistilci ali njihovem vmesnem pospravljanju. Rezervoar le napolnite z vodo, 5x poškropite, odvečno vodo odstranite. Rezervoar napolnite z novo tekočino ali ga enostavno pospravite. Poenostavite si čiščenje!  Viledin dvo-stranski čistilec nudi boljše čiščenje - ne le, ker prihrani čas čiščenja, ampak tudi odstrani preko 99% bakterij* le z vodo.


Glavne lastnosti


1. Primeren za vse površine

Čistilec je primeren za vse talne površine - bodisi občutljive površine in površine kot so parket, laminat ali ploščice. Z visoko močjo čiščenja drobtine ali drobci umazanije niso težava.

2. Hitro in enostavno

1-2-Spray Max je idealen za hitro in temeljito čiščenje - kadarkoli. Čistilec je pripravljen za uporabo v nekaj sekundah in se , zaradi funkcije pršenja in integriranega vodnega rezervoarja, uporablja brez vedra.

3. Čiščenje brez vedra

V snemljiv rezervoar dolijte le vodo in, če želite, nekaj kapljic vašega pribljubljenega čistilnega sredstva. Pritisnite na sprožilec na ročaju. Nastavek za pršenje fino razprši tekočino, s katero pobrišete tla.

Več informacij na Vileda 1-2 Spray Max mop

Več informacij na Vileda 1-2 Spray Max mop

Vileda 1-2 Spray Max je popolna rešitev, ki prirani čas, a zagotavlja visok čistilni učinkek. Uporablja se za hitro in enostavno čiščenje, kjerkoli je potrebno  - le v nekaj sekundah je pripravljen za uporabo.  Uporabljate ga lahko tudi, če nimate veliko prostora za hrambo, saj je vodni rezervoar snemljiv in se lahko shrani. Uporabite ga tudi za čiščenje večjih površin, saj za čiščenje z njim ni potrebno prenašati vedra.                                                                                                                                                                                                                                              

V Viledi se zavedamo, da je pri čiščenju dokaj neudobno poleg prenašati tudi vedro polno vode. Zato smo razvili novo tehnologijo.  1-2 Spray Max deluje brez vedra - zahvaljujoč integriranemu vodnemu rezervoarju, ki se nahaja v ročaju. Rezervoar enostavno napolnite z vodo in poljubnim čistilom in le pritisnite sprožilec. 

V Viledi razvita tehnologija mikro vlaken ne zahteva nepotrebnega ožemanja odvečne vode,  saj šoba za pršenje na tla sprosti ravno ustrezno količino tekočine . XXL čistilna površina s pravokotno obliko je iz mikro vlaken, ki s tal odstranijo trdovratno umazanijo in ostale drobce umazanije. SprayMax sestavljajo bela mikro vlakna in radeča vlakna. Bela mikro vlakna čistijo temeljito in odstranijo tudi mastno umazanijo. Rdeča vlakna pobirajo dlake, lase, drobtine in drobce umazanije.  

Glava čistilca je vrtljiva za 180 stopinj in tako zagotovi 2x pokritost in daljše čiščenje, brez nepotrebnega ustavljanja.   

Vseskozi zagotavlja ravno pravo vlažnost, tako da čistilec ni ne preveč moker niti preveč suh. Ta univerzalni čistilec je primeren za vse trde talne površine, kot so ploščice in les. Uporabite ga lahko celo na občutljivih površinah kot je parket. 

Prevleka je pralna  pri 60°C. Enostavno jo operite v pralnem stroju, da bo ostala higienična in čista.  

Vse kar potrebujete za temeljito mokro talno čiščenje v enem pakiranju:  1-2-Spray Max s snemljivim vodnih rezervoarjem in učinkovito prevleko iz mikro vlaken. Očistite svoja tla v hipu - prihranite čas in energijo.

Glavne prednosti

1

Uporabite svoje priljubljeno čistilo

Nič več kupovanja dragih čistil. 1-2 Spray max vsebuje rezervoar, ki ga napolnite s katerim koli čistilom. Dodajte le 2 žlički čistila v vodo rezervoarja in že ste pripravljeni na sijoča tla. 

2

Perfektno pršenje

Pršilna šoba je oblikovana tako, da zagotavlja popolno pršenje. Fina meglica zagotovi ravno pravo vlago za čiščenje tal, ne da bi poškodovala lesena tla.  Pršenje poteka po celotni širini čistilne plošče. 

3

Plošča je vrtljiva za 180 stopinj

Vrtljiva plošča omogoča 2x pokritost in daljše čiščenje, brez nepotrebne prekinitve čiščenja.

Lastnosti izdelka

a brand of FREUDENBERG