1-2-Spray max mop talni čistilec – hitro čiščenje, manj odpada | Vileda


Vileda 1-2 SPRAY MAX je boljši in hitrejši način za res čista tla. Viledin dvostranski čistilnik iz mikrovlaken z razpršilnikom zagotavlja boljše čiščenje – ne samo zato, ker prihrani čas čiščenja v primerjavi z vodilnim čistilnikom z razpršilnikom, temveč odstrani tudi več kot 99 odstotkov bakterij* samo z vodo. Snemljivi rezervoar za vodo vam skrajša in olajša vsako polnjenje vode ter čistilnega sredstva. Tako boste manj časa porabili za pripravo, čiščenje pa boste zaključili v krajšem času.

* Odstrani E. coli in Staph. aureus z neprepustnega parketa in keramičnih ploščic z uporabo navadne vode na podlagi preizkusov, opravljenih v neodvisnem laboratoriju.


Glavne lastnosti


1. Idealno za vse talne površine

Čiščenje z razpršilnikom je kot nalašč za vse vrste tal – za občutljive površine, kot sta parket in laminat, ali za ploščice. Z visoko močjo čiščenja drobtine ali drobni delci niso več težava.

2. Hitro in preprosto

Čistilnik z razpršilnikom 1-2 SPRAYmax je kot nalašč za hitro in temeljito čiščenje kadarkoli. Talni brisalnik je pripravljen za uporabo v nekaj sekundah in deluje brez vedra zaradi razpršilne funkcije in snemljivega rezervoarja.

3. Čiščenje brez vedra

Preprosto dodajte vodo in, če želite, nekaj kapljic svojega najljubšega čistilnega sredstva v snemljivi rezervoar za vodo. Pritisnite vzvod na ročici. Pršilna šoba sprosti fino meglico, s katero lahko mokro čistite tla.

Več informacij o čistilniku z razpršilnikom Vileda 1-2 SPRAYmax #LOVEITCLEAN

Več informacij o čistilniku z razpršilnikom Vileda 1-2 SPRAYmax #LOVEITCLEAN

• Kemikalije niso potrebne – odstrani 99 odstotkov bakterij samo z vodo.
• Podloga iz mikrovlaken je pralna in do 200-krat ponovno uporabna.

 

Čistilnik z razpršilnikom Vileda 1-2 SPRAYmax je celovita rešitev, ki prihrani čas in kljub temu ohranja visoko kakovost čiščenja. Uporabite ga za hitro in preprosto čiščenje, kadar je to potrebno – za uporabo je pripravljen v nekaj sekundah. Uporabite ga lahko, tudi če nimate veliko prostora za shranjevanje, ker je opremljen z vgrajenim rezervoarjem in ga preprosto pospravite. Ali pa ga uporabite samo za čiščenje večjih površin, saj vam ne bo treba nositi vedra. 

Pri Viledi vemo, da je za vsako hitro čiščenje preveč nadležno pripraviti vedro, ga napolniti z vodo in ga nositi po hiši. Zato smo razvili novo tehnologijo.

Čistilnik z razpršilnikom 1-2 SPRAYmax deluje brez vedra zaradi snemljivega rezervoarja za vodo, ki je vgrajen v ročaj. Preprosto ga napolnite z vodo in želenim čistilnim sredstvom ter potisnite vzvod.

Tehnologija mikrovlaken, ki jo je razvila Vileda, zagotavlja, da čistilne podloge ni treba ožemati, saj pršilna šoba sprosti ravno pravšnjo količino tekočine za vaša tla. Pravokotna podloga je iz mikrovlaken, ki s tal poberejo trdovratno umazanijo in druge drobce umazanije.

Podloga čistilnika 1-2 SPRAYmax je sestavljena iz belih mikrovlaken in rdečih vlaken. Bela mikrovlakna visoko zmogljivega čistilnika temeljito očistijo in odstranijo celo mastno umazanijo. Rdeča močna vlakna pobirajo lase, drobtine in delce umazanije.

Glava čistilnika se obrača za 180 stopinj, kar pomeni, da imate na voljo dve površini za čiščenje, zato lahko nepretrgano čistite naprej.

S pravo stopnjo vlažnosti v vsakem trenutku podlaga ni premokra ali presuha, zato je ta vsestranski čistilnik s pršilnikom primeren za vse gladke talne površine, kot so ploščice in les. Uporabite ga lahko tudi na občutljivih površinah, kot je parket.

Za največje udobje je podloga čistilnika pralna pri največ 60 °C. Pralno podlogo preprosto operite v pralnem stroju, da bo higienično čista.

Vse, kar potrebujete za temeljito mokro čiščenje tal v eni škatli: 1-2 SPRAYmax, vključno s snemljivim rezervoarjem za vodo in močno podlogo iz mikrovlaken. Tla očistite v trenutku – prihranite čas in energijo.

Enostavna uporaba

1

Uporabite svoje priljubljeno čistilo

Nič več nakupovanja dragih polnil s kemičnimi sredstvi. 1-2 SPRAY MAX ima posodo za večkratno uporabo, ki jo lahko napolnite s čistilnim sredstvom po svoji želji. V posodo poleg vode dodajte dve mali žlički čistilnega sredstva in že ste pripravljeni na sijoča tla

2

Popolno pršenje

Pršilna šoba je zasnovana za popolno pršenje. Fina pršilna meglica zagotavlja ravno dovolj vlage za čiščenje tal, ne da bi poškodovala lesene površine. Pršenje pokriva celotno širino glave čistilnika.
3

Plošča je vrtljiva za 180 stopinj

Gibljiva glava zagotavlja dve površini za čiščenje, tako da lahko nepretrgano čistite naprej.

Lastnosti izdelka

a brand of FREUDENBERG