Natural Latex 10


Vileda Natural Latex 10 rokavice za enkratno uporabo zagotavljajo optimalno zaščito in najboljšo higieno za vaše roke. Te elastične večnamenske rokavice so narejene iz 100 % naravnega lateksa se prilegajo obema rokama kot druga koža in tako zagotavljajo maksimalno občutljivost na dotik.


Poudarki izdelka


1. Večnamenska uporaba

Rokavice brez pudra Natural Latex 10 so idealne za vsakodnevno delo. Naj bo to barvanje las, kuhanje, čiščenje kuhinje in stranišča ali lahka vrtnarska dela - za vse to so primerne te trpežne, nepremočljive rokavice.

2. Primerne za obe roki

Te rokavice za enkratno uporabo so odporne na trganje, se prilegajo levi in desni roki ter se enostavno ter hitro nadenejo in snamejo.

3. Brez pudra

Rokavice Vileda Natural Latex 10 so brez pudra in zato še posebej občutljive. Pri pudranih rokavicah iz lateksa obstaja večje tveganje za alergije zaradi njune nekompatibilnosti. Naše rokavice brez pudra prav tako preprečujejo znojenje rok, tudi če jih nosite dlje časa.

VEČ INFORMACIJ o gumijastih rokavicah brez pudra Vileda Natural Latex

VEČ INFORMACIJ o gumijastih rokavicah brez pudra Vileda Natural Latex

Rokavice za enkratno uporabo Vileda Natural Latex 10 so narejene iz 100 % naravnega lateksa, zaradi česar so zelo trpežne in elastične. Te večnamenske rokavice so koristne v veliko različnih situacijah v vsakdanjem življenju in zagotavljajo optimalno zaščito in higieno. Naše rokavice brez pudra iz lateksa so idealne za uporabo pri čiščenju kuhinje in kopalnice, saj so vodoodporne in ne prepuščajo običajnih čistilnih kemikalij, gelov in krem. Primerne so tudi za barvanje las, saj bodo zaščitile vaše roke, da se ne bodo obarvale z barvo za lase. Ker so odporne proti trganju, lahko rokavice Vileda Natural Latex 10 uporabite tudi za lahka vrtnarska dela. Da bi zagotovili udobno in zadovoljivo prileganje, se rokavice Natural Latex 10 enostavno in hitro nadene in sname, saj se ne lepijo na roke. Prav tako je odpade težava, katero rokavico naj damo na katero roko, saj jih lahko uporabimo na obeh rokah. Naše bele rokavice za enkratno uporabo brez pudra ne zagotavljajo le odlične gibljivosti, ampak tudi občutljivost na otip. Preprečujejo tudi, da bi se vaše roke prekomerno znojile, kar lahko povzroči velike težave pri rokavicah iz lateksa, saj bi to lahko vplivalo na vašo okretnost.Mehke gumijaste rokavice brez pudra, ki jih izdeluje naša visoko kakovostna blagovna znamka Vileda, so hipoalergične in občutljive na vašo kožo. Kožne alergije in draženje se lahko pojavljajo tudi pri tistih, ki nimajo alergije na lateks, saj se visoka koncentracija proteina iz lateksa nabere na pudru in lahko draži vašo kožo. Teh težav pri naših rokavicah Natural Latex 10 brez pudra ni več. Prepričajte se o gumijastih rokavicah brez pudra Vileda Natural Latex 10 in naj postanejo vaš prijatelj pri vseh vrstah gospodinjskih opravil.

ENOSTAVNA UPORABA

1

Enostavna uporaba

Naše rokavice iz lateksa se hitro in enostavno nadenejo in snamejo, tudi če so roke mokre. Poleg tega so primerne za obe roki.
2

Večnamenska uporaba

Te rokavice iz naravne gume so vodoodporne in hipoalergenske. Zaradi tega predstavljejo pomembno sredstvo za čiščenje, ki ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu.
3

Kot druga koža

Gumijaste rokavice brez pudra Natural Latex 10 so trpežne večnamenske rokavice, ki zagotavljajo najboljši otip. Zaradi elastičnega sintetičnega materiala so tudi zelo praktične.

LASTNOSTI IZDELKA

Podrobnosti o izdelku

Material


100% naravni lateks

Pogosto zastavljena vprašanja

Rokavice za enkratno uporabo MultiLatex so različnih velikosti. Na voljo so v majhni/srednji ter v srednji/veliki velikosti, da se lahko popolnoma prilegajo. Z gumijastimi rokavicami v enotni velikosti se otip zmanjša zaradi nepotrebnega prostora na konicah rokavic.
Naše gumijaste rokavice brez pudra zagotavljajo optimalno zaščito in higieno pri gospodinjskih opravilih, vendar na žalost niso sterilne.
Seveda. Naše rokavice iz lateksa so primerne za pomivanje posode, saj niso samo vodoodporne, ampak tudi odporne proti alkalijam in ne prepuščajo nobenih gelov ali krem.
a brand of FREUDENBERG