Omelo s smetišnico Vileda Premium 2in1


Viledina smetišnica in omelo Premium 2in1 predstavljata osnovni komplet za hitro in enostavno pometanje tal. Je idealno omelo za čiščenje prahu in podobnih drobnih delcev umazanije. S tem priročnim in učinkovitim kompletom poenostavite vsakodnevno čiščenje.

  •  

Poudarki izdelka


1. Vključuje omelo in smetišnico

Ta izdelek je komplet, ki vključuje smetišnico in omelo za hitro in enostavno čiščenje.

2. Omelo 2 v 1

Ultra tanka črna vlakna počistijo tudi najfinejši prah, trda rdeča vlakna pa sežejo v toge ali poševne kote in jih natančno pometejo.

3. Ergonomski kratek ročaj

Za razliko od drugih metel in omel z debelimi ročaji, ergonomski kratki ročaj Viledinega kompleta smetišnice in omela omogoča zelo udobno gibanje med čiščenjem.

VEČ INFORMACIJ o kompletu smetišnice in omela Premium 2in1

VEČ INFORMACIJ o kompletu smetišnice in omela Premium 2in1

Da bo hitro čiščenje tal čim bolj gladko in priročno, smo razvili Viledin komplet s smetišnico Premium 2in1 za prijetno in učinkovito pometanje. Inovativen sistem 2 v 1 ima omelo z ultra tankimi črnimi vlakni za odstranjevanje tudi najfinejših delcev prahu in trda rdeča vlakna za čiščenje ozkih prostorov in kotov.Te fine ščetine so vsestransko uporabne in se lahko uporabljajo na več različnih površinah. Omelo lahko uporabite na kovini, lesu, kopalniških ploščicah ali laminatu in drugih materialih, da se svetijo in bleščijo že po nekaj potezah.Komplet smetišnice in omela Vileda ima ergonomsko oblikovan ročaj za enostavno rokovanje in enostaven sistem za zlaganje, ki omogoča gladek zdrs omela v smetišnico zakompaktno in praktično shranjevanje.Kupite svoj komplet s smetišnico Premium 2in1 danes in izkusite brezhibno in poživljajoče čiščenje tal, ki bo vsakodnevne opravke spremenil v brezskrbno in prijetno opravilo.

UČINKOVITA SMETIŠNICA

1

Zložite ju skupaj

Izkoristite priročen sistem omela in smetišnice za enostavno shranjevanje.
2

Priročno čiščenje kotov

Dosezite ozke prostore in kote z učinkovitimi zunanjimi rdečimi vlakni na omelu.
3

Trpežne ščetine

Odporne ščetine 2 v 1 se ne upognejo ali postanejo krhke niti po dolgotrajni uporabi, kar zagotavlja visoko obstojnost.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Komplet smetišnice in omela Vileda Premium 2in1 se lahko uporablja na katerem koli materialu, ki ga je treba očistiti, kot so ploščice, les, laminat ali aluminij. Pazite le, da ne pometate mokrih, ostrih ali posebno vročih površin, da ščetine ostanejo čiste in nepoškodovane.
Zunanje površine, kot so asfalt ali tlakovci, lahko čistite z našimi smetišnicami in omeli. Če pa jih stalno pometate z njimi, se lahko ščetine čez nekaj časa poškodujejo. Za dolgotrajno pometanje zunanjih površin pa je najboljša izbira metla Outdoor 2v1.
Omelo v kompletu Premium 2in1 lahko začasno uporabljate za odstranjevanje prahu ali čiščenje pohištva, vendar so ščetinasta vlakna preveč groba za dolgotrajno uporabo in lahko sčasoma poškodujejo občutljive predmete.
Yes, our items come with a 3-year warranty for full customer satisfaction.
a brand of FREUDENBERG