Sobno omelo Vileda 3Action


Metla Vileda 3Action prinaša izboljšano in najučinkovitejše čiščenje v notranjih prostorih s sodobnimi metlami in omeli. 3 različne vrste vlaken, kombiniranih v eni močni metli, omogočajo zelo učinkovito in gladko pometanje.

Poudarki izdelka


1. Vlakna s 3 načini delovanja

Tri različne vrste vlaken različnih barv združeno ustvarijo vrhunsko metlo za hitro in temeljito čiščenje tal.

2. Zmogljiva ščetina

Zmogljiva glava metle hitro in zanesljivo ulovi vse delce umazanije, ne da bi se prilepili. Organska sestava vlaken omogoča zelo enostavno čiščenje s to metlo.

3. Učinkovita je na več vrstah tal

3Action je vsestranska metla, primerna za različne talne obloge, kot so laminat, ploščice, PVC ali les. Uporabite jo lahko v kuhinji, kopalnici ali dnevni sobi.

VEČ INFORMACIJ o metli Vileda 3Action

VEČ INFORMACIJ o metli Vileda 3Action

Izkusite čisto inovacijo in enostavno čiščenje z metlo Vileda 3Action. Za razliko od navadnih metel s poenostavljenimi ščetinami, naš originalni trislojni sistem vlaken omogoča hitro in temeljito čiščenje več vrst tal v samo nekaj potezah.Za zelo majhne in fine delce umazanije in prahu smo vključili ultra tanek del iz črnih vlaken, ki bo odstranil tudi najmanjša zrnca umazanije. Večje delce pobere glavni del s srebrnimi vlakni, ki obvlada tudi dlake hišnih ljubljenčkov ali večje količin muck. Za temeljito čiščenje kotov pa se lahko zanesete na zunanja rdeča vlakna, ki bodo dosegla tudi najbolj nerodne kote in kote med vašim pohištvom.Robustne in trpežne ščetine so narejene iz recikliranega PET materiala, ki zagotavlja veliko prožnost in okolju prijazen proizvodni postopek. Kot pri vseh naših izdelkih Vileda, podpiramo trajnostno obdelavo.Pri brisanju in vodenju je metlo 3Action potrebno le malo pritiskati na tla. Njena zelolahka zasnova omogoča delo brez utrujajočega upogibanja in raztezanja med vsakodnevnim čiščenjem talnih oblog in omogoča enostavno shranjevanje.Oglejte si tudi ostale naše izdelke, kot so visokokakovostni čistilci tal.

NOVA IN IZBOLJŠANA METLA

1

Kombinirajte jo s teleskopsko palico

Prilagodljiva glava na metli je združljiva z vsemi našimi teleskopskimi palicami Vileda za priročno nego tal.
2

Metlo samo malo potisnite

Zaradi posebne oblike vlaken je za pometanje potrebno le malo pritiska.
3

Natančno čiščenje kotov

Najtežje dosegljiva mesta boste očistili s kotnimi ščetinami, vgrajenimi v glavo metle.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Metla 3Action je temeljita mehka metla za različne vrste talnih oblog. Lahko jo uporabljate na laminatu, PVC, lesu ali ploščicah, ne da bi na tleh pustili praske.
Vse naše metle se lahko kombinirajo z našimi teleskopskimi palicami Vileda za priročno in nezapleteno čiščenje.
Da, srebrna vlakna, vključena v metlo 3Action, varno odstranjujejo dlake s svojo robustno zasnovo, zaradi česar je ta metla zelo uporabna za gospodinjstva z mačkami, psi ali drugimi hišnimi ljubljenčki.
Glavni namen metle 3Action je, da se uporablja na tleh v notranjosti. Vendar pa bi jo lahko uporabili tudi kot eno od orodij za pometanje tal pred vhodom ali podobnih površin, če nimate metle za zunanje površine. Za dolgotrajno pometanje na prostem pa morate uporabljati različne metle za zunanjo uporabo.
Da, zaradi inovativne oblike združitve treh različnih vrst vlaken je ta metla zelo prilagodljivo orodje med vašimi čistilnimi pripomočki. Čiščenje kotov in pometanje pod pohištvom lahko opravite v nekaj sekundah.
a brand of FREUDENBERG