INT_Header_Window2_00011177.jpg

Premagajte kondenz z malo pomoči Vilede

Premagajte kondenz z malo pomoči Vilede

Kondenz je težava v mnogih domovih, saj prihaja hladnejše vreme, hlad na prostem pa je v nasprotju s prijetnim okoljem, ki ga mnogi ustvarimo v notranjosti. K sreči lahko z Viledo posesate odvečno vlago z oken in tako ohranjate dom brez kondenza.

Ne glede na to, ali na hladen dan stopimo pod vročo prho ali se sproščamo v topli kopeli, se kondenzu ne moremo izogniti, posledica pa je vidna na ogledalih, kabinah za tuširanje in oknih. S prilagodljivo glavo in gumijastim robom, ki doseže tudi težko dostopne kote in robove je Vileda Windomatic lahek in bo odstranil odvečen kondenz vse do roba, da bo površina ostala brez sledi vode.

Ta priročen izdelek pomeni eno skrb manj v mesecih pred božičem, poleg tega pa je tudi odlično orodje, ki prihrani čas, ko čistite kondenz v avtomobilu.

Ni skrivnost, da se zaradi hladnejšega vremena notranjost oken avtomobilov lahko zarosi, še posebej po močnem nalivu ali hitrem sprehodu v mrzlem vremenu, zaradi Windomatica pa se vam ni treba zanašati na grelnike, saj bo v trenutku namesto vas posesal vse kondenz!

Windomatic z enim polnjenjem očisti do 60m2, zato predstavlja popolni dodatek, ki ga boste uporabljali znotraj in zunaj doma.

a brand of FREUDENBERG