Likalna prevleka Vileda Total Reflect


Ta prevleka 100-odstotno odbija toploto in paro. Zaradi svojih univerzalnih dimenzij - 120 x 130 cm dolžine in 38 - 45 cm širine - so naše prevleke primerne za večino standardnih likalnih desk. Odkrijte hitro in enostavno likanje oblačil

Poudarki izdelka


1. Metalizirana površina

Material zgornje plasti te prevleke za likanje odbija toploto. Rezultat? Površina zlahka prenese toploto likalnika in preprečuje prodiranje kondenza v prevleko.

2. Odgovarja kateri koli velikosti

Ta bombažna prevleka je primerna za vse deske, ki merijo 120 do 130 cm v dolžino in 30 do 45 cm v širino, zaradi česar je univerzalna.

3. Dvoslojna struktura

Ta izjemno mehka prevleka za likanje je sestavljena iz dveh glavnih tekstilnih plasti: pene visoke gostote in debelega aluminija. Spodnji sloj je sestavljen iz bombaža.

Več informacij

Več informacij

Naše prevleke za likanje imajo različne funkcije in lastnosti. Prevleka Vileda Total Reflect Plus ima metalizirano površino, ki odbija toploto in tako zagotavlja hitrejše likanje in boljši rezultat. Ta dvoslojna prevleka ima srebrno površino in debelo nedrsečo podlago, ki se zlahka upira pari in toploti. Prav tako zmanjšuje kondenzacijo in preprečuje kapljanje. Ta visoko zmogljiv pripomoček za likanje ima univerzalne dimenzije in je pritrjen na deskah dolžine 120 do 130 cm in širine 38 do 45 cm. Ta prevleka je zato primerna za standardne likalne deske Vileda. Ta model odbija toploto in lahko nadomesti vašo staro prevleko ali koristno dopolni vašo kolekcijo kakovostnih prevlek Vileda. Prijetna je na otip, zaradi debeline mehke pene in bombaža pa zmanjšuje tudi gube na vaših oblačilih. Vsak dan uživajte v optimalnem udobju likanja s to prevleko za likanje, ki odbija toploto.

Kako uporabljati to prevleko na vaši likalni deski

1

Prevleko položite na likalno desko.

Preden jo pritrdite na likalno desko se prepričajte, da je metalizirana prevleka pravilno nameščena.
2

Prilagodite prevleko

Da jo pritrdite, morate povleči dve vrvici med ležiščem za likalnik in desko, in ju pravilno zategneti okoli slednje.
3

Pritrdite prevleko

Z majhno rdečo sponko pravilno pritrdite vrvici in varno pritrdite prevleko okrog plošče.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta prevleka, ki odbija toploto, omogoča likanje velike količine oblačil: likajte srajce in občutljiva oblačila, brez gub.
Ta izdelek ima dolge vrvice za zategovanje prevleke okrog likalne deske. Nima elastičnega roba.
Ta prevleka ima srebrno siv vzorec z Viledinimi modrimi in belimi metuljčki.
a brand of FREUDENBERG