Stojalo za perilo Vileda King


Stojalo za sušenje perila Vileda King ima zelo varno in stabilno zasnovo iz aluminija in jekla. Največja površina za sušenje perila je 20 metrov in je neprecenljiva pomoč pri vsakodnevnih opravilih s perilom. Izkoristite njegovo zložljivo konstrukcijo in izkusite vrhunsko sušenja perila.

Poudarki izdelka


1. XXL vrvice

To stojalo za sušenje perila ima XXL vrvice, ki puščajo manj sledi na oblačilih.

2. Vzdržljiv in robusten material

Stojalo za sušenje perila s krili ima okvir iz jekla in je eden najbolj zanesljivih in trpežnih sušilcev. Jekleno podnožje zagotavlja veliko stabilnost in trdnost.

3. Zložljivi krili

Ko potrebujete več prostora za sušenje oblačil in drugega perila, odprite obe stranski krili in ju preprosto spet zložite, ko potrebujete manj prostora.

VEČ INFORMACIJ o sušilcu King

VEČ INFORMACIJ o sušilcu King

Zaradi XXL vrvic sušilec Vileda King pomaga, da med sušenjem nastane manj gub na vaših oblačilih in s tem skrajša čas likanja. Prostor in mobilnost sta dve najpomembnejši lastnosti, ko gre za sušilce in sušenje perila. Po pranju oblačil si seveda želite hiter in učinkovit način sušenja oblačil, ne da bi vas skrbelo zaradi prostora ali gibanja okoli velikega stojala za sušenje perila.Na srečo je sušilec s krili Vileda King odlična rešitev za te težave. To stojalo za sušenje perila ima dve zložljivi krili, ki lahko skupaj dodata do uporaben prostora za sušenje!Poleg tega imate vedno popoln nadzor nad mobilnostjo te prenosne sušilne naprave. Opremljen je s kolesci na podnožju, ki omogočajo enostavno premestitev in transport, tudi če je sušilec s krili obložen s perilom. Glede na vaše potrebe po prostoru ga lahko premestite v kopalnico, kuhinjo, pomožni prostor ali, če je vreme lepo, tudi na balkon. Stoji varno in trdno na vseh stabilnih tleh, kot sta laminat ali ploščice zaradi svojega podnožja, ki zagotavlja veliko stabilnost in preprečujejo nenamerno zapiranje.Ta Viledin sušilec King je primerna rešitev za vsa oblačila, kot so srajce, hlače, športna oblačila, delovna oblačila, oblačila za počitek.

VILEDA KING STOJALO ZA SUŠENJE PERILA

1

XXL vrvice zmanjšajo mečkanje perila

Zaradi ojačanih velikih aluminijastih palic bo nosilec nežno držal vaše perilo.
2

Dodatni nastavki za majhna oblačila

King stojalo za sušenje perila s krili vključuje nastavek za perilo za manjše kose perila, kot so nogavice.
3

Odlična mobilnost

Sušilec King ima kolesca, zato ga lahko enostavno prestavljate, tudi ko je popolnoma obremenjen.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Sušilec s krili King lahko zdrži več let, če z njim ravnate pazljivo. Po uporabi ga vedno shranite na suhem mestu in proč od neposredne sončne svetlobe.
Ta sušilec s krili meri 174 x 57 x 112 cm.
Skupaj z vsemi sestavnimi deli ta sušilec tehta približno 2,8 kg.
Da, za popolno zadovoljstvo kupcev ima ta izdelek 3-letno garancijo - vendar samo ob pravilni uporabi izdelka.
a brand of FREUDENBERG