Radiatorsko stojalo za perilo Vileda Express


Radiatorski sušilec Express je odlična rešitev za majhne količine perila, ki jih je treba hitro posušiti. Ojačani držali predstavljata trdno in zanesljivo stojalo za vaša oblačila, kuhinjsko brisačo ali druge predmete.

Poudarki izdelka


1. Nastavljivi držali

Držala lahko nastavite tako, da ustrezajo različnim velikostim podpore. To zagotavlja fleksibilnost in udobje, ker lahko svoj novi radiatorski sušilec prilagodite svojim potrebam.

2. Močna in trdna zasnova

Držali radiatorskega sušilca zagotavljata zelo močno podporo za vaše perilo. Zaradi tega je še posebej trpežen.

3. Zložljiv dizajn

Po sušenju perila sušilec preprosto plosko zložite in ga shranite za polico ali omaro. Ta izdelek prihrani prostor in ga je mogoče uporabiti v majhnih gospodinjstvih.

VEČ INFORMACIJ o radiatorskem sušilcu Vileda Express

VEČ INFORMACIJ o radiatorskem sušilcu Vileda Express

Radiatorski sušilec Vileda Express je idealen dodatek v vašem domu za majhne količine opranega perila. Ta nastavljivi notranji sušilec nudi 3 metre uporabnega prostora za sušenje in se ga enostavno namesti na radiator zaradi njegove prilagodljive in zložljive zasnove. Za razliko od drugih sušilcev ga odlikuje velika mobilnost in prilagodljivost zaradi nastavljivih držal, ki se prilegata vsem vrstam radiatorjev ali podobnim predmetom. Kot intuitiven podaljšek vaših grelnih teles v zaprtih prostorih nudi prostor za brisače in manjša oblačila, ki se lahko hitro segrejejo in posušijo. Ta učinkoviti večstopenjski sušilec se zlije z vašim pohištvom in ne kazi vaše opreme. Njegove vrvi zagotavljajo prefinjeno in čvrsto stojalo za sušenje. Zložljiv dizajn pride še posebej prav za manjša stanovanja, kot so garsonjere ali prikolice. Seveda je primeren tudi za večje prostore, kot je kopalnica ali kuhinja. Kupite radiatorski sušilec Express še danes kot koristen dodatek vaši sušilni opremi in nemoten ter učinkovit način sušenja manjših količin perila!

Kako uporabljati radiatorski sušilec - Vileda Express

1

Sušilec odvijte

Preprosto ga razgrnite tako, da raztegnete držali.
2

Prilagodite razdaljo

Podaljšujte dolžino držal, dokler ne ustrezajo dimenzijam vašega radiatorja.
3

Spnite držali

Pritrdite ju na radiator, da bosta trdno pritrjeni. Zdaj lahko perilo naložite na sušilni prostor.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Na radiatorskem sušilcu lahko sušite brisače, krpe ali majhne kose oblačil, kot so nogavice in spodnje perilo. Ne obremenjujte ga z velikimi kosi, kot so posteljnina ali zavese.
Da, konstrukcija in uporaba tega radiatorskega sušilca sta zelo preprosti. Preprosto odprite raztegljivi držali in ju pritrdite na svoj radiator.
Dimenzije tega sušilca so 41 × 28,5 cm.
Radiatorski sušilec tehta približno 422 g.
Ta sušilec nudi 3 metre uporabnega prostora za sušenje, kar zadostuje za majhno košaro perila, zato je kot nalašč za manjše količine perila.
a brand of FREUDENBERG