Likalna deska Vileda Total Reflect Plus


Likalna deska Vileda Total Reflect Plus s prevleko, ki odbija paro in toploto, povečuje udobje likanja. Primerjajte jo z drugimi likalnimi deskami in se prepričajte, zakaj je ta deska boljša za vaše potrebe likanja.

Product Highlights


1.

Prevleka, ki odbija paro

The metallised padded ironing board cover is heat resistant as well as reflective. The metallised cotton ironing surface paired with the heat reflecting quality cuts your ironing time in half because you only need to iron one side of your laundry.

2.

Preprečuje kapljanje

Prevleka preprečuje nabiranje kondenza in kapljanje!

3.

Primerna za parno postajo

Likalna deska Total Reflect Plus je primerna za parno postajo.

VEČ INFORMACIJ

VEČ INFORMACIJ

Inovativna likalna deska Total Reflect Plus s prevleko, ki odbija toploto, omogoča hitrejše in lažje likanje ter preprečuje kapljanje. Primerna je za parne postaje. Prepričajte se, koliko časa lahko prihranite, če pri likanju uporabljate prevleko, ki odbija toploto in paro.Likalna deska Vileda Total Reflect Plus s prevleko, ki odbija paro in toploto, povečuje udobje likanja. Primerjajte jo z drugimi likalnimi deskami in se prepričajte, zakaj je ta deska boljša za vaše potrebe likanja. Posebna sposobnost prevleke te likalne deske omogoča, da likate oblačila z obeh strani naenkrat, ker inovativna integrirana metalna plast odbija toploto in ne prepušča pare. Likalna deska se lahko uporablja s katero koli tkanino in s katero koli parno postajo ali običajnim parnim likalnikom. Priročna velikost in široka površina za likanje vam daje veliko prostora za majhne, srednje velike in velike kose perila, da ne bo dodatnih gub. Zaradi zložljivega podnožja se miza lahko kljub širini in višini zloži ravno (majhna zložljiva višina za shranjevanje), tako da jo zlahka shranite v omari. Težka je le 6,7kg in omogoča tudi preprost transport. To spremeni Vileda Total Reflect Plus v idealno postajo z likalno desko. Izberite našo likalno desko Vileda Total Reflect Plus in prepričani smo, da boste zadovoljni z gladkim likanjem in vsemi njenimi koristnimi lastnostmi, kot je velika likalna površina, ki nudi dodatno udobje in primernost za vse vrste perila (druge prednosti vključujejo: prostor za parno postajo, varnostna zaklopka za zaščito pred nenamernim padcem itd.). Ta likalna deska je idealna za vse vaše potrebe likanja: odstranite lahko vse gube, zlahka zlikate tiste dele, ki jih je sicer težko zlikati (kot so rokavi in ovratniki) ter se lotite velikih predmetov kot so rjuhe. Naj bo likanja boljše kot kdaj koli prej s to novo in inovativno likalno desko!

LASTNOSTI IZDELKA

a brand of FREUDENBERG