Večnamenska krpa Vileda Microfibre Colors


Komplet 4 vsestransko uporabnih krp iz mikrovlaken zagotavlja popoln sijaj po nizki ceni. Z barvnimi krpami iz mikrovlaken lahko očistite mokre ali suhe površine. Zaradi različnih barv jih ne boste zamenjevali. Izberite barvo za različna področja vašega gospodinjstva.

Poudarki izdelka


1. Posebej vpojne

Večnamenska krpa Vileda Colors iz mikrovlaken ima zelo vpojno teksturo, ki na očiščeni površini po brisanju ne pušča grdih sledi.

2. Preprosto razlikovanje

Paket vsebuje 4 krpe iz mikrovlaken v različnih barvah. Zaradi tega je malo verjetno, da bi jih zamenjali z brisačami, ki so namenjene drugim prostorom v gospodinjstvu.

3. Čisti suho ali mokro

Komplet 4 vsestransko uporabnih krp Colors iz mikrovlaken je primeren za mokro ali suho čiščenje, zaradi česar je v gospodinjstvu izjemno vsestranska.

VEČNAMENSKA KRPA IZ MIKROVLAKEN COLORS: KOMPLET 4 KRP ZA POPOLN SIJAJ

VEČNAMENSKA KRPA IZ MIKROVLAKEN COLORS: KOMPLET 4 KRP ZA POPOLN SIJAJ

Viledina večnamenska krpa Colors iz mikrovlaken je na voljo v pakiranju po 4. Narejena je iz 100 % vpojnih mikrovlaken in jo je mogoče uporabiti na več načinov. Mokra ali suha, s čisto vodo ali s čistilnim sredstvom - s krpo iz mikrovlaken lahko temeljito in hitro očistite različne površine. Uporabite jo, na primer, za čiščenje oken brez sledi, za brisanje prahu ali za odstranjevanje madežev na lesenih, aluminijastih ali laminatnih površinah. Poslovite se od posebnih čistilnih krp in uporabite komplet 4 večnamenskih krp iz mikrovlaken Colors iz Vilede. Higiena ima pomembno vlogo na številnih področjih gospodinjstva. Večnamenska krpa Vilede ni samo vsestranska, temveč jo je mogoče večkrat uporabiti. Po čiščenju krpo preprosto operete pri 60° C v pralnem stroju. Potem je spet higiensko čista in jo lahko uporabite znova. Ena barva za vsako območje: komplet 4 vsestranskih krp iz mikrovlaken olajša organizacijo gospodinjstva. Paket vsebuje krpe v štirih barvah. Če izberete drugačno barvo za vsako območje čiščenja, jih je skoraj nemogoče zamešati.

LASTNOSTI IZDELKA

a brand of FREUDENBERG