Univerzalna krpa Vileda Actifibre


Spoznajte našo novo krpo iz mikrovlaken s tehnologijo aktivnih vlaken: Viledina krpa Actifibre je vodilna v naslednji generaciji krp iz mikrovlaken. Združuje 3 glavne lastnosti čiščenja površin - ne pušča sledi, vpija vodo in zbira delce - ta krpa ima vsestranske lastnosti, ki bodo naredili čudeže v vašem domu.

Poudarki izdelka


1. Aktivna moč vpijanja

Če se želite izogniti sledem vode ali kapljic, bo krpa Vileda Actifibre iz 100 % mikrovlaken postala vaš najljubši pripomoček za čiščenje. Zaradi svoje visoka vpojnost in aktivne sposobnosti vpijanja ne pušča nobenih sledi na površinah.

2. Mikrovlakna naslednje generacije

Krpa Actifibre iz mikrovlaken je zasnovana tako, da združuje pomembne lastnosti čiščenja, kot je udoben oprijem ko je vlažna ali mokra, brez puščanja sledov, velika sposobnost vpijanja vode in hitrega odstranjevanja trdovratnih delcev umazanije

VEČ INFORMACIJ o krpi Vileda Actifibre

VEČ INFORMACIJ o krpi Vileda Actifibre

Potrebujete nov, učinkovit pripomoček za čiščenje v gospodinjstvu? Ste pripravljeni na naslednjo generacija mikrovlaken? Naš najnovejši dodatek v družini Vileda je krpa Actifibre.

Naša PVA prevleka, polivinil alkohol, dodatno okrepi zunanjo površino naših prevlek Actifibre. Po mokrem čiščenju ali mokrem brisanju naknadno sušenje ni potrebno, ker so naši strokovnjaki v Viledi maksimizirali sposobnost sušenja tkanine.

Ne glede na to, ali želite očistiti kuhinjo, kopalnico ali kaj drugega, krpa iz mikrovlaken s tehnologijo aktivnih vlaken zagotavlja udoben in učinkovit postopek čiščenje več vrst površin, ki bo zelo poenostavil vaša opravila. Ta izdelek za večkratno uporabo je primeren za vsakodnevno čiščenje in ima vse lastnosti, da v vaš dom prinese sijoče površine in blesk. Odstranjuje prah, čisti, briše in vpija tekočino - vse v enem!

Da zagotovite te higienske lastnosti, redno perite pralne krpe ročno ali v pralnem stroju pri temperaturi do 60 ° C. Naša krpa iz mehkih mikrovlaken s tehnologijo Actifibre je zvezda med krpami iz mikrovlaken in bi se morala uporabljati v vsakem sodobnem gospodinjstvu. Dodajte jo v svojo zbirko čistilnih sredstev in preizkusite ves njen potencial. Olajšajte si življenje z visoko kakovostno krpo Actifibre, ki jo lahko operete v stroju!

 

GLAVNE PREDNOSTI

1

Ne pušča sledi

Tako kot krpa za čiščenje oken, tudi ta krpa iz mikrovlaken Vileda Actifibre ne pušča nikakršnih madežev in sledi.
2

Vpojnost

Tako kot gobasta krpa, tudi ta krpa iz mikrovlaken Vileda Actifibre vpije velike količine tekočine v eni potezi.
3

Odstranjevanje delcev

Tako kot navadna krpa iz mikrovlaken lahko tudi ta krpa iz mikrovlaken Vileda Actifibre odstranjuje umazanijo, dlako in delce z različnih površin.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Sestava materiala krpe za čiščenje je 85 % poliestra in 15 % poliamida.
Krpa iz mikrovlaken s tehnologijo Actifibre je kvadratne oblike in meri 29 x 29 cm.
Da. Če imate hišne ljubljenčke, kot so mačke ali psi, gotovo poznate običajne težave z njihovo dlako. Vileda to rešuje z razvojem čistilnih izdelkov, ki so idealni za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov. Krpa Actifibre s sistemom mikrovlaken je odličen izdelek za ta namen.
Ne, zaradi super mehkega materiala naše krpe iz mikrovlaken ne povzročajo prask in ne puščajo muckov, tako da vam ni treba skrbeti za poškodbe ploščic, oken ali drugih površin. Pred prvo uporabo in tudi med samo uporabo pravilno izperite izdelek, da odstranite delce, ki se ujamejo v material, preden začnete z njimi brisati površine.
a brand of FREUDENBERG