Čistilec za posodo Vileda Ultrafresh


Z gobico Vileda Ultrafresh lahko brez težav očistite gladke površine v kuhinji, kopalnici in gospodinjstvu. Zaradi mehke strani poliestrske pene in robustne strani s flisom za čiščenje lahko gobico uporabljate za pomivanje posode, loncev in posod ter za čiščenje delovnih površin, armatur ali ploščic. Antibakterijsko sredstvo v gobici Ultrafresh preprečuje razvoj bakterij.

Poudarki izdelka


1. Čistoča in higiena v gospodinjstvu

Gobica Vileda Ultrafresh zagotavlja temeljito čistočo in popolno higieno v gospodinjstvu. Vzdržljiv čistilni flis odstranjuje trdovratno umazanijo, trpežna poliestrska pena pa nežno obriše gladke površine.

2. Vsestranska

Gobica Ultrafresh je idealna, ko gre za preprosto, hitro in učinkovito čiščenje gladkih površin v celotnem gospodinjstvu. Z njo posodo, lonce in ponve očistimo enako temeljito kot opremo, ploščice ali delovne površine.

3. Antibakterijski učinek

Antibakterijski učinek gobice Ultrafresh zagotavlja temeljito čistočo. Sestavine - srebrov klorid na čistilni površini ter cink pirition in tiabendazol v peni - preprečujejo rast bakterij. To je potrdil neodvisni inštitut.

Več informacij o gobici Ultrafresh

Več informacij o gobici Ultrafresh

Viledina gobica Ultrafresh je idealna gobica za čistočo in higieno v kuhinji, kopalnici in gospodinjstvu. Dve strani gobice temeljito, hitro in učinkovito očistita vse gladke površine. Gobica je zato primerna za posodo, ponve in lonce ter tudi za delovne površine, pribor in ploščice. Rezultat je popolna čistoča. Antibakterijski učinek gobice zagotavlja tudi higiensko čistočo. Gobica Ultrafresh je celo dvakrat odporna na bakterije. Da bi preprečili njihovo rast, pena vsebuje antibakterijski sestavini cink pirition in tiabendazol, abrazivna površina pa vsebuje sestavino srebrovega klorida. Učinek so potrdile študije neodvisnega inštituta. Z gobico Ultrafresh boste dosegli čistočo in higieno na vseh področjih gospodinjstva. Kombinacija trpežne poliestrske pene in robustnega čistilnega flisa je posebej enostavna za čiščenje in jo lahko uporabljate kjer koli. Gobica je idealna za vsakodnevno čiščenje.

a brand of FREUDENBERG