Čistilec za posodo Vileda PurActive Colors


Spremenite dolgočasno vsakodnevno čiščenje ponev in loncev v veselo in zabavno doživetje z mehkimi všečnimi barvnimi gobicami iz Vilede. Vsak paket vsebuje 4 različne barve za poživljajoč izgled.

Poudarki izdelka


1. Paket 4 v 1

Ta neverjetno močan čistilni komplet vam ne nudi samo 1, ampak 4 gobice. Vsaka ima različno obarvano spodnjo plast, ki bo v vašo kuhinjo kot set vnesla bleščečo mavrico.

2. Kot nalašč za lonce in posodo

PurActive Colors je odličen čistilec za vaše lonce, ponve in drugo posodo. Temeljiti čistilni sloji bodo učinkovito očistili tudi trdovratne ostanke.

VEČ INFORMACIJ o kompletu 4 barvnih gobic Vileda PurActive Colors

VEČ INFORMACIJ o kompletu 4 barvnih gobic Vileda PurActive Colors

Čiščenje posode v kuhinji je lahko veliko bolj veselo opravilo, kot si kdo morda misli. Številne navadne gobice niso sposobne opraviti zanesljivega in temeljitega dela, ko gre za čiščenje ponev in loncev, kar nas jezi in podaljša pomivanje. Na srečo je teh dni zdaj končno konec po zaslugi 4 novih čudovitih barvnih gobic Vileda PurActive Colors .Vsak komplet ima 4 različno obarvane gobice. Vključene mavrične barve so modra, oranžna, zelena in vijolična. Razširite živahnost v svoji kuhinji s to raznoliko barvito izbiro za veselo in spodbudno izkušnjo čiščenja.Vsaka barvna gobica je narejena z našo ekskluzivno tehnologijo PUR ACTIVE, ki poskrbi, da so gobice zelo temeljite in trpežne. To je odlična izbira za vašo občutljivo in vzdržljivo posodo, saj bo varno očistila vse površine, ne da bi jih poškodovala, tudi ko drgnete najbolj trdovratne madeže in zasušene dele. Gobice najprej zdrobijo ostanke s svojimi abrazivnimi sloji in nato v nekaj sekundah hitro in učinkovito vpijejo umazanijo.Kupite svoj 4-delni komplet Vileda PurActive Colors , da boste imeli svojo najljubšo barvno gobico in z veseljem čistili v kuhinji.

PREDNOSTI naših 4 barvnih gobic Vileda PurActive Colors

1

Učinkovito čiščenje

Hitro in temeljito odstrani vse maščobe ali umazanijo na posodi zaradi robustne, a hkrati nežne čistilne plasti.
2

Brezhibno čiščenje/enostavno izpiranje

Vsako barvno gobico po uporabi v umivalniku enostavno očistite preostalih delcev umazanije, za takojšnjo ponovno uporabo.
3

Gladki gibi

Gobico primite na ergonomskem mestu namenjenem prstom za čim bolj priročno uporabo.

LASTNOSTI IZDELKA

a brand of FREUDENBERG