Čistilec za posodo Vileda Glitzi PurActive


Občutite gladkost in moč čiščenja v svoji kuhinji z izjemno učinkovito gobico Vileda PurActive, ki ne pušča prask niti na občutljivih površinah. Očistite svoje lonce in ponve brez napora in učinkovito s temi zelo učinkovitimi čistilnimi gobicami.

Poudarki izdelka


1. Čiščenje brez prask

Varno očistite vse vaše lonce z našo gobico.Abrazivna plast gobice ne pušča prask, ampak dvigne umazanijo in jo odstrani z vseh vrst občutljivih površin, tako da so popolnoma čiste, ne da bi jih poškodovala.Najprej vedno preizkusite na neopaznem mestu.

2. Odstranjuje umazanijo in madeže

Temeljita čistilna moč te gobice odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo.

3. Idealna zasnova

Na straneh gobice je nežna valovita struktura, ki zagotavlja idealno vodenje gobice za udobno čiščenje in popoln oprijem.

VEČ INFORMACIJ o gobici Vileda PurActive

VEČ INFORMACIJ o gobici Vileda PurActive

Spremenite vsakodnevno čiščenje loncev in ponev v hitro in prijetno opravilo z gobicami Vileda PurActive. Ta močna in zelo vpojna gobica, ki jo priporoča Teflon®, je idealna izbira za hitro in učinkovito čiščenje posode. Ta gobica je veliko bolj temeljita in robustna od katera koli navadne gobice. Odstranila bo še tako trdovratne zažgane ostanke in umazanijo, ne da bi pri tem poškodovala površino, tudi če močno drgnemo. (Vedno najprej preizkusite na neopaznem mestu!) Med čiščenjem se gobica, ki jo priporoča Teflon®, gladko prilagodi roki zaradi valovite strukture na straneh. Uživajte v natančnih in brezhibnih potezah z gobico, ki nudi popoln oprijem. Kupite gobico PurActive za čiščenje občutljive posode in doživite novo raven kakovostnega čiščenja z našimi čistilnimi gobicami.

NOVI IZBOLJŠANI DIZAJN

1

Gladki gibi

Gobico primite na ergonomskem mestu namenjenem prstom za čim bolj priročno uporabo.
2

Temeljito čiščenje

Hitro in učinkovito drobijo in vpijejo vso umazanijo ali madeže zaradi originalne formule Vileda v vsaki gobici, ki jo priporoča TeflonR.
3

Enostavno pranje

Gobico preprosto operete z malo vode in mila in jo lahko večkrat uporabite, preden jo odvržete.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Vsak paket vsebuje dve gobici za vaše gospodinjstvo.
Uporaba gobice PurActive ni strogo omejena na kuhinjo. Uporabite jo lahko tudi za odstranjevanje nekaterih madežev v vaši kopalnici. Vedno pa najprej naredite preizkus na neopaznem mestu. Ker to ni njeno primarno področje uporabe, priporočamo naše druge čistilce, posebej zasnovane za dolgotrajno nego kopalnice.
Poleg pomivanja posode je ta gobica, ki jo priporoča Teflon®, idealna tudi za čiščenje občutljivih površin, kot so kuhalne plošče iz keramičnega stekla ali površine iz aluminija. Prosimo, da najprej naredite preizkus na neopaznem mestu!
Izredno vpojna gobica PurActive lahko odstrani tudi mastne madeže in ostanke. Vendar priporočamo, da jo uporabite z zanesljivim detergentom.
Poliuretan bo morda premočan za nežne tkanine in oblačila. Pri čiščenju oblačil priporočamo uporabo nežnejših materialov.
a brand of FREUDENBERG