Čistilec za posodo Vileda Glitzi Power Inox


Naša kovinska čistilna gobica je veliko bolj higienska in petkrat bolj trpežna kot navadna gobica iz spiralnih vlaken nerjavečega jekla. Zaradi mehkega jedra lahko to gobico enostavno sperete in je prijetna na dotik. Čiščenje kovinskih loncev, ponev in pečic je mogoče s to gobico opraviti učinkovito in udobno.


Poudarki izdelka


1. Zelo odporna tkanina

Mešanica tkanine za to gobico je sestavljena iz 36 % poliestrske niti, 46 % jeklene žice in 18 % poliuretana, kar ustvarja posebno površinsko strukturo iz zank nerjavečega jekla. Ta odlična kombinacija je trajna in brez truda odstrani trdovratno umazanijo.

2. Poudarjena higiena

Viledino kovinsko gobico lahko temeljito izperemo in očistimo v čisti tekoči vodi, pa se gobica in delci umazanije ne bodo sprijeli skupaj, kot se to pogosto dogaja pri navadnih jeklenih spiralnih gobicah. Zaradi tega je naša gobica bolj higienska.

3. Učinkovito čiščenje

Za čiščenje trdovratnih madežev, delcev rje, zažgane maščobe in olj ali ostankov hrane, kupite našo specialno čistilno gobico iz nerjavečega jekla, ki hitro in z lahkoto odstrani umazanijo.

VEČ INFORMACIJ o kovinski gobici Vileda Glitzi Power Inox

VEČ INFORMACIJ o kovinski gobici Vileda Glitzi Power Inox

Utrudljivo čiščenje se zdi brez konca. Ali na svojih loncih iz nerjavečega jekla najdete delce umazanije, zažgano hrano, brizge maščobe in umazane robove, ki bi morali biti sijoče srebrni?Znebiti se te trdovratne umazanije ni vedno enostavno. Pogosto traja kar nekaj časa, da očistite kuhinjsko posodo, električne aparate (kot so pečice) in zažgano hrano.Uporabite našo prepoznavno kovinsko gobico, da vrnete ta znani sijaj v vašo kuhinjo! Mehke jeklene zanke ne bodo škodovale vašim rokam brez rokavic in bodo segle med prostore na rešetki pečice. Z uporabo tega udobnega čistilnega pripomoča pri vsakodnevnih gospodinjskih opravilih boste odstranili vso umazanijo.Nerjaveči material te kovinske gobice je potrebno redno čistiti in izpirati. Voda in detergent bosta prodrla v pravokotno kovinsko gobico, zaradi česar bo spet čista in higienska. To pomeni, da je trpežna in večkrat uporabna. Naš komplet z dvema gobicama vam nudi dodatno jekleno gobico, kar vam bo pomagalo, ko se bo prvotna gobica izrabila. Odstranite zasušeno umazanijo z našo kovinsko gobico Vileda Glitzi Power Inox popolnoma brez napora in z le nekaj potezami.

IZBOLJŠANA VEČNAMENSKA KOVINSKA GOBICA

1

V kuhinji

Ta kovinska gobica je kot nalašč za čiščenje posode, pa tudi za pečice ali žara v vseh kuhinjah.
2

V kopalnici

Če želite čistejše ploščice v kopalnici, uporabite našo gobico, ki bo ustvarila bleščeč sijaj v vašem domu.(Prosimo, da najprej preizkusite na neopaznem mestu!)
3

Za kuhinjsko posodo

Pri čiščenju jeklenih loncev in ponv s trdovratno umazanijo se ne smete zanašati le na brisače ali preproste kuhinjske krpe. Namesto tega uporabite to trpežno kovinsko čistilno gobico.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Gobica Glitzi Power Inox je zasnovana v pravokotni obliki, da se prilega v roko kot običajna gobica ali ena izmed naših čistilnih krp.
Pakiranje vključuje dve učinkoviti gobici.
Ne, ne bo. Naša kovinska gobica bo vaše lonce učinkovito očistila, ne da bi jih opraskala ali poškodovala.
a brand of FREUDENBERG