Čistilni robot Vileda VR 102


Čistilni robot VR 102 je primeren za vse vrste tal in je še posebej priročen za čiščenje preprog! Na voljo je XL posoda za smeti s prostornino 500 ml, stranski ščetki pa odstranita vso trdovratno umazanijo

Poudarki izdelka


1. 2 stranski ščetki

Dve stranski ščetki sta še posebej uporabni za čiščenje v kotih, pa tudi za čiščenje robov in težko dostopnih območij ali za odstranjevanje trdovratne umazanije iz preprog.

2. XL odprtina

Izjemno široka sesalna odprtina pomeni, da bo robotski sesalnik v kratkem času pokril večje površine tal in hitreje očistil vaš prostor.

3. 500-ml XL posoda za smeti

Priročna 500-mililitrska posoda za smeti pomeni, da te posode v čistilnem robotu za preproge in vsa druga tla ni treba prazniti tako pogosto.

VEČ INFORMACIJ o čistilnem robotu VR 102

VEČ INFORMACIJ o čistilnem robotu VR 102

Ta polnilni čistilni robot za preproge in ostale trde talne površine ima izredno dolg čas delovanja in vam bo pomagal brez težav voditi gospodinjstvo. Nudi vam več časa, da počnete stvari, ki jih imate radi, medtem ko čisti vaš dom. Izkoristite tega čistilnega robota, naj za vas odstrani dlake, umazanijo in delce z vseh trdih tal in preprog. Premaga vsako oviro z višino do 1,5 cm ter zagotavlja čiste kote in robove. Višina 8 cm tega brezžičnega čistilnega robota pomeni, da ima prednost pred običajnimi sesalniki, saj lahko brez težav očisti prostore pod pohištvom, kot so postelje, zofe ali omare. Čistilni sistem je sestavljen iz dveh stranskih ščetk, XL sesalne odprtine in močnega sesalnika. Vsaka stranska ščetka zagotavlja popolno čiščenje v kotih, medtem ko sesalna moč široke odprtine omogoča hitrejše čiščenje, močna sila sesanja pa očisti vse trde talne površine. XL posoda za smeti ima prostornino do 500 ml, kar pomeni manjše število praznjenj za vas. Ta čistilni robot za preproge je močnejši in hkrati veliko tišji od običajnih sesalnikov. Po največ 90 minutah delovanja preprosto uporabite polnilnik, da napolnite baterijo robota. S tem zmogljivim brezžičnim čistilnim robotom sesanje postane enostavno in brez stresa.

NOVI IZBOLJŠANI ČISTILNI ROBOT

1

Sistem dvojnega filtra

Dvojni filtrirni sistem posode za prah filtrira umazanijo .
2

Tihi način delovanja

S pritiskom na gumb za tihi način delovanja znižate raven hrupa na 60 dB.
3

Primeren za preproge

Stranski ščetki modula dvigneta umazanijo na vaši preprogi in jo odstranita.

LASTNOSTI IZDELKA

Podrobnosti o izdelku

Vsebina


  • LI-ION BATERIJA
  • POSODA ZA PRAH + FILTRI
  • POLNILEC
  • 2 STRANSKI ŠČETKI
  • ŠČETKA ZA ČIŠČENJE

Material


  • Plastika
  • Kovina

Prenosi


Pogosto zastavljena vprašanja

Ko je popolnoma napolnjena, baterija pri teh modelih deluje 90 minut.
Čistilni roboti Vileda in še posebej robot VR 102 s stranskimi ščetkami za preproge so brezžični modeli in delujejo neodvisno.
Robot VR 102 je primeren za vse trde talne površine, še posebej funkcionalen je na preprogah (do višine 1,5 cm).
Lahko pobere dlako hišnih ljubljenčkov in vse vrste delcev umazanije, vaša tla pa ostanejo čista.
Ne, ni potrebno. Robot ima zaščitni odbijač, tako da lahko čisti okoli pohištva, ne da bi ga pri tem poškodoval.
a brand of FREUDENBERG