Naš najboljši veliki parni čistilnik – Vileda Steam PLUS XXL


Vileda Steam PLUS XXL je popolna higienska rešitev za čiščenje tal. Če želite očistiti večje površine, bo ta veliki parni čistilnik popoln odgovor za vaše potrebe.

  • učinek pare za higiensko čiščenje
  • uniči do 99,9 % bakterij in virusov*
  • XXL: širša čistilna plošča velikosti 40cm
  • nova zasnova
  • pripravljen v 15 sekundah
  • preprosto shranjevanje
  • brez kemikalij

Kupite veliki parni čistilnik Vileda Steam XXL.


Poudarki izdelka


1. Higienski rezultati čiščenja

Vileda Steam Plus XXL brez težav odstrani do 99,9 % bakterij in virusov.* 40 cm širok čistilna plošča je kot nalašč za čiščenje večjih trdih talnih površin z najboljšimi rezultati.

2. Čiščenje preprog

Ta veliki parni čistilnik izpopolni čiščenje različnih površin v gospodinjstvu in tako zagotavlja okolje brez bakterij za vas in vašo družino. Za čiščenje preprog uporabite nastavitev za preproge.

3. Preprosto shranjevanje

Čeprav je novi čistilnik Steam PLUS XXL večji, še ne pomeni, da ga je težje shranjevati. Preprosto odstranite ročaj in ga shranite v majhno omaro.

Več informacij o parnem čistilniku Vileda Steam PLUS XXL – za higiensko čista tla

Več informacij o parnem čistilniku Vileda Steam PLUS XXL – za higiensko čista tla

Z velikim čistilnikom Vileda Steam PLUS XXL je čiščenje večjih trdih talnih površin s higienskimi rezultati preprostejše kot kadarkoli prej. Zaradi 40 cm široke čistilne plošče zagotavlja odlično pokritost površine. Hkrati pa snemljivi ročaj omogoča preprosto shranjevanje v majhnih prostorih, kot so omarice.

Želite hitro očistiti tla s higienskimi rezultati? Vileda Steam XXL se segreje v nekaj sekundah in odstrani do 99,9 % bakterij in virusov* ter umazanijo, razlitje in madeže. To je idealna higienska rešitev za čiščenje – popolno hitro in lahko orodje za globinsko čiščenje tal s kar najmanj napora.

 Nova zasnova. Novi ročaj. Novo hitro segrevanje.

Novozasnovana široka čistilna plošča parnega čistilnika Vileda Steam PLUS XXL s parno močjo čiščenja uniči 99,9 % bakterij in virusov* brez uporabe kemikalij. Segreje se v le 15 sekundah. Bi radi zamenjali prostor? Preprosto ga izključite in spet vključite. Čistilnik Vileda Steam XXL bo zaradi novovgrajene zaznave temperature pripravljen za takojšnjo uporabo.

Zaradi lahke sestave s priročno vrtljivo glavo je ta parni čistilnik priročen in preprost za uporabo, hkrati pa zagotavlja učinkovito čiščenje talnih površin zaradi 40 cm široke čistilne plošče. Potrebujete manjši čistilnik? Oglejte si naš običajni čistilnik Vileda Steam Plus XXL.

Parni čistilnik Vileda Steam PLUS XXL ponuja tri prednastavljene nastavitve, ki so idealne za različne vrste talnih površin. Izbirate lahko med najnižjo stopnjo pare za občutljiva tla, kot je parket, najvišjo stopnjo pare za ploščice in funkcijo za osveževanje preprog. Z novo zasnovo širokega parnega čistilnika vam bosta prišla prav novi ročaj in široka čistilna plošča za izjemno udobno uporabo.

Naročite veliki parni čistilnik Vileda.

* Odstrani E. coli in S. aureus ter goveji koronavirus z neprepustnega parketa in keramičnih ploščic na podlagi preizkusov, opravljenih v  neodvisnem laboratoriju.

Prednosti novega izdelka

1

Hitro segrevanje in pogrevanje

Segreje se v le 15 sekundah. Pri zamenjavi prostora zdaj ni treba več čakati na vnovično segrevanje.
2

Novo okence za vodo

Skozi okence preverite, ali je treba doliti vodo.
3

Preprosto shranjevanje

Shranjevanje parnega čistilnika še nikoli ni bilo tako preprosto. Odstranite ročaj in čistilnik pospravite v manjšo omaro.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, lahko ga uporabljate na vseh neprepustnih tleh, kot so parket in ploščice. Priporočamo, da ga najprej preizkusite na manjši površini tal. Vedno preberite navodila proizvajalca talnih površin
Da, lahko uporabite vodo iz pipe. Če je voda iz pipe "trda", priporočamo odstranitev vodnega kamna, kot je opisano v priročniku.
Priporočamo, da uporabljate samo vodo.
a brand of FREUDENBERG