Naš novi parni čistilnik – Vileda Steam PLUS


Iščete popolno higiensko rešitev za čiščenje tal? Vileda Steam PLUS je parni čistilnik kot nalašč za vas. Preprosto čiščenje v kotih in pod pohištvom – za varno in higiensko okolje v vašem domu.

  • uniči do 99,9 % bakterij in virusov*
  • trikotna čistilna plošča za čiščenje kotov in dostop v manjših prostorih.
  • nova zasnova
  • pripravljen v 15 sekundah
  • preprosto uporaba
  • brez močnih kemikalij

Izberite rešitev za higiensko čistočo in kupite novi parni čistilnik Vileda Steam PLUS.


Poudarki izdelka


1. Higienski rezultati čiščenja

Novi parni čistilnik Vileda Steam PLUS vam zagotavlja rezultate higienskega čiščenja in ustvarja varno ter higiensko okolje v vašem domu. Zaradi moči vroče pare uniči do 99,9 % bakterij in virusov* z vseh talnih površin – brez uporabe grobih kemikalij.

2. Preprosto čiščenje kotov in preprog

S funkcijo drsenja po preprogah osveževanje preprog še nikoli ni bilo tako preprosto. Poleg tega trikotna čistilna plošča parnega čistilnika omogoča preprosto čiščenje in upravljanje v kotih in pod pohištvom.  

3. Preprosto shranjevanje

Zaradi odstranljivega ročaja in možnosti, da ga obesimo na hrbtno stran, se parni čistilnik prilega tudi najmanjšim prostorom in omaricam.

Več informacij o parnem čistilniku Vileda Steam PLUS – za rezultate higienskega čiščenja

Več informacij o parnem čistilniku Vileda Steam PLUS – za rezultate higienskega čiščenja

Novi parni čistilnik Vileda steam PLUS vam zagotavlja učinkovito higiensko čiščenje brez uporabe kemikalij. S čistilno paro in blazinicami iz mikrovlaken ta parni čistilnik uniči 99,9 % bakterij in virusov* z vseh talnih površin. Parni čistilnik se segreje v le 15 sekundah in ustvari vročo paro, ki vam pomaga varno in preprosto čistiti tla. Želite zamenjati prostor? Brez težav. Zaradi novovgrajene zaznave temperature ga preprosto izključite in spet vključite. Pripravljen je za takojšnjo uporabo – ni vam treba čakati, da se segreje.

Parni čistilnik lahko uporabljate na vseh vrstah talnih površin, saj ima spremenljivo nastavitev za nadzor pare. Intenzivnost pare lahko spremenite z največje na najmanjšo ter na globinsko čiščenje tudi za najobčutljivejše talne površine. Zaradi blazinic iz mikrovlaken je ta parni čistilnik kot nalašč za parket, vendar ima spremenljive nastavitve pare za parket, preproge in ploščice, zato se lahko popolnoma prilagodi vašim potrebam.

Nova zasnova. Preizkušena kakovost.

Na novo zasnovan izdelek Vileda PLUS je visokozmogljiv parni čistilnik, ki ga lahko preprosto upravljate. Je priročen, lahek in ima vrtljivo trikotno čistilno ploščo. Meri 126 cm in tehta 2,3 kg. Ročaj je ergonomsko zasnovan, zato je parni čistilnik udobno in preprosto držati. Zaradi priročne oblike in zasnove hitro in preprosto drsi po kotih, pod pohištvom in v majhnih prostorčkih, zaradi praktične funkcije drsenja po preprogah pa vam pomaga osvežiti preproge in tekače. Če iščete velik parni model za še učinkovitejšo pokritost površin, si podrobneje oglejte naš parni čistilnik Vileda Steam PLUS.

Higiensko očistite tudi najbolj občutljive talne površine in naročite svoj parni čistilnik Vileda Steam PLUS.

* Odstrani E. coli in S. aureus ter goveji koronavirus z neprepustnega parketa in keramičnih ploščic na podlagi preizkusov, opravljenih v neodvisnem laboratoriju.

GLAVNE PREDNOSTI

1

Hitro segrevanje in pogrevanje

Segreje se v le 15 sekundah in ga ni treba vnovič segreti, ko zamenjate prostor.
2

Nova okenca za vodo

Opremljen je z novim okencem za vodo, ki omogoča preprosto preverjanje, ali je v njem še vedno voda ali pa je treba parni čistilnik spet napolniti.
3

Nova zasnova

Nova trikotna oblika parne čistilne plošče omogoča preprosto čiščenje v kotih in pod pohištvom.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, lahko ga uporabljate na vseh neprepustnih tleh, kot so parket in ploščice. Priporočamo, da ga najprej preizkusite na manjši površini tal. Vedno preverite navodila proizvajalca talnih površin.
Da, lahko uporabite vodo iz pipe. Če je voda iz pipe "trda", priporočamo odstranitev vodnega kamna, kot je opisano v priročniku.
Priporočamo, da uporabljate samo vodo.
a brand of FREUDENBERG