Vileda JetClean 3v1 vakuumski čistilec talNovi Vileda JetClean temeljito očisti tla v enem koraku. Priročen električni čistilec za mokro in suho čiščenje pobere drobce umazanije, očisti tla in jih posuši v enem koraku. Preberite več o tem, kako prihraniti čas.


Poudarki izdelka


1.

Čiščenje 3v1

Novi talni čistilec za mokro in suho čiščenje tla opere, pobriše in posuši v enem koraku in prihrani čas. Čistilec preprosto potisnite naprej in boste sesali in čistili istočasno. Če ga pomaknete nazaj, bo mokroto absorbiral in vaša tla bodo suha.

2.

Učinkovito čiščenje

Očisti vse vrste umazanije - tudi delce umazanije, prah ali tekočino - na vseh vrstah trdih talnih površin kot so les, laminat ali plošice. Posebni valjček iz mikrovlaken čisti pri 2.800 vrtljanih na minuto ter odstrani mastne in trdovratne madeže.

3.

Sistem 2 rezervoarjev 

Jet Clean ima dva ločena rezervoarja za vodo, enega za čisto in enega za umazano vodo. Zahvaljujoč sistemu dveh rezervoarjev boste tla čistili vedno s čisto in svežo vodo.

Več informacij o Vileda JetClean 3v1

Več informacij o Vileda JetClean 3v1

Za idealno uporabo JetClean čistilca čistite v pasovih: najprej začnite z enim pasom in čistilec potisnite naprej. Tako bodo vaša tla v enem koraku posesana in očiščena. Če čistilec pomaknete v istem pasu nazaj,  bo absorbiral ostanke vode od čiščenja in vaša tla bodo čista in suha.  

Takšen način mokrega čičšenja vam prihrani oboje - čas in vodo. Z uporabo JetClean čistilca boste prihranili do 80% vode kot če bu uporabili navadno vedro in čistilec. Samo priključite ga in zahvaljujoč 7 m dolgi vrvici se lahko fleksibilno gibate po katerih koli tdih tleh. Zaradi ozke šobe lahko enostavno čistite okoli ali pod pohištvom. JetClean valj je narejen iz 50% mikro vlaken in močnih čistilnih trakov. Takšna kombinacija vlaken očisti vaša tla temeljito, brez napora, ki ga sicer potrebujete za čiščenje. Čista voda se razprši iz 8 ločenih šob vodne cevi, ki se nahaja v glavi čistilca. To zagotavlja enakomerno porazdelitev vode, tako da valj gladko čisti pasove. Zaupajte Viledi, saj smo strokovnjaki za mokro čiščenje.

Priskrbite si ga, da prihranite čas in ga uporabite za stvari, ki jih imate radi!

Kako uporabljati JetClean talni čistilec za mokro in suho čiščenje

1

Dodajte vodo

Čisti s svežo vodo iz pipe. Po želji lahko dodate majhno kapljico čistilnega sredstva.

2

Sesanje in čiščenje

Z njim se premikajte naprej po enem pasu, da posesate delce pred seboj, hkrati pa tudi mokro čistite.

3

Sušenje tal

Premaknite ga nazaj, da na istem pasu posrkate ostanke vode, tla pa bodo tako čista in suha.

Lastnosti izdelka

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, Vileda Jet Clean je brez vrečke, saj ima snemljiv rezervoar za umazano vodo, ki zbira vso umazanijo. Rezervoar samo snemite in izlijte umazanijo, da se izprazni. Preden ga spet pritrdite v aparat, ga izperite.
Da, JetClean ima v držalu vodni sprožilec. Če želite tla posušiti ali samo posesati brez uporabe vodne tehnologije JetClean, vodo deaktivirajte s pritiskom na sprožilec. Ko LED lučke v šobi ne svetijo, je voda IZKLOPLJENA. Ko LED lučke svetijo, se pretok vode aktivira in med sesanjem lahko čistite.
Da, sistem JetClean temeljito očisti samo s svežo vodo, lahko pa se odločite za kapljico čistila za čiščenje tal, ki se ne peni. Pazite, da ne uporabljate preveč čistila, saj tako nastane preveč pene in na tleh lahko ostanejo sledi.
S samočistilnim podstavkom lahko splaknete umazanijo z valja. Če je valj zelo umazan, ga enostavno snamete in operete z vodo. Ne vstavljajte ga v pralni stroj, saj lahko s tem uničite ali poškodujete pralni stroj!
Ne, izdelek ima napajalno vrvico za večjo moč pri čiščenju in je brez časovnih omejitev trajanja baterije. Sedemmetrska vrvica omogoča premikanje in čiščenje večjih površin, ne da bi bilo treba izdelek odklopiti.
a brand of FREUDENBERG