Rezervna prevleka UltraMax


Če želite zamenjati prevleko UltraMax-a ali sistema 1-2-Spray, preprosto kupite našo rezervno prevleko in obnovite svoj čistilec Vileda. Svoje stare izdelke za čiščenje spremenite v skoraj nove!

Poudarki izdelka


1. Prevleka iz 80 % mikrovlaken

Garancija za učinkovito čiščenje je, da je pralna prevleka čistilca iz 80 % mikrovlaken, 8 % poliestra, 7 % poliamida, 3 % termoplastičnega polimera in 2 % polipropilena. Ta mešanica tkanine je zelo funkcionalna in temeljito očisti trdovratno umazanijo.

2. Pobiranje umazanije in sijaj

Prevleka čistilca UltraMax je zasnovana tako, da pobere umazanijo in druge delce, da se vaše ploščice svetijo. Ta kombinacija tkanin in visoko zmogljivih materialov zagotavlja sijoče površine in čista tla.

3. Vpojnost

Prevleka je zelo vpojna. Močna mikrovlakna zlahka vpijejo velike količine vode in drugih tekočin, tla pa ostanejo suha in sijoča. Krpo enostavno ožemajte, dokler ne doseže želene vlage.

VEČ INFORMACIJ o rezervni prevleki Vileda UltraMax

VEČ INFORMACIJ o rezervni prevleki Vileda UltraMax

Ste prevleke svojega čistilca oprali že neštetokrat? Opažate vtrto umazanijo v mikrovlaknih prevleke starega čistilnega orodja? Morda je čas za novo! Odvrzite staro prevleko in pozdravite novo z visoko zmogljivimi vlakni.Vileda ponuja različne nadomestne prevleke, ki so popolna zamenjava in primerna za enega ali več čistilnih izdelkov Vileda. Prevleko, na primer, lahko enostavno pritrdite z izboljšanimi gumbi na čistilec UltraMax ali sistem 1-2-Spray (nista vključena). Pralno prevleko čistilca zamenjajte od časa do časa, da zagotovite higienske lastnosti. Ta rezervna prevleka je pralna v pralnem stroju pri temperaturi do 60 ° C. Sestavljena je iz 80 % mikrovlaken, ki zagotavljajo hitro pobiranje delcev in umazanije ter temeljito čiščenje maščobe in prahu. Ta pralna prevleka je primerna za vsa nepropustna tla, kot so talne obloge iz pvc, linoleja, laminata, parketa ali lesa.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Prevleka iz mikrovlaken je primerna za naš čistilec UltraMax z vedrom ali sistem 1-2-Spray.
Če jo želite pritrditi, odpnite gumbe na stari prevleki čistilca in jo vzemite ven. Novo pritrdite z istimi gumbi.
Naši čistilni pripomočki so zasnovani kot edinstveni izdelki z različnimi lastnostmi in prednostmi. Prevleke čistilcev se razlikujejo po obliki in velikosti, tako da ustrezajo določenemu čistilcu in zato niso zamenljive.
Na splošno so naše pralne prevleke obstojne, če jih pravilno peremo in uporabljamo. Vendar ne trajajo večno. Priporočamo pranje in uporabo stare prevleke, dokler še ustrezajo vašim osebnim zahtevam glede čistoče. Če na izdelku odkrijete vtisnjeno umazanijo ali temnejše lise, ki jih ne morete izprati ali odstraniti, priporočamo, da kupite novo.
a brand of FREUDENBERG