Komplet za čiščenje tal Vileda Ultramat Turbo


S kompletom Ultramat Turbo bodo vaša tla brezhibno čista in sijoča.

Poudarki izdelka


1. Izjemno priročen

Z vrtljivim ožemalcem UltraMat Turbo lahko enostavno ožamete prevleko, ne da bi se morali prepogibati. Med čiščenjem vaše roke ostanejo čiste in suhe.

2. Visokokakovostna prevleka čistilca

Visokokakovostna prevleka ploščatega čistilca Ultramax 2 v 1 iz mikrovlaken optimalno vpije umazanijo in doseže izjemen rezultat brisanja brez sledi. Zaradi vlaken Powerzone se tudi trdovratna umazanija in trdovratni madeži zanesljivo odstranijo, drobni delci in dlake pa se popolnoma vpijejo.

3. Lahko se uporablja na vseh

Z vrtečim ožemalnikom v vedru lahko UltraMat Turbo natančno prilagodi vlažnost prevleke glede na značilnosti tal. Zaradi tega komplet UltraMat Turbo iz Vilede lahko uporabite na vseh tleh, vključno s parketom in laminatom.

Temeljito čiščenje tal v enem kompletu: Ultramat Turbo

Temeljito čiščenje tal v enem kompletu: Ultramat Turbo

S popolnim kompletom Ultramat Turbo iz Vilede imate v enem paketu vse, kar potrebujete za čiščenje tal. Tako lahko tlem vrnete sijaj v trenutku. Zaradi ploščatega brisalca lahko udobno dosežete vsak kotiček v gospodinjstvu in temeljito očistite tla. S pravim vedrom in integriranim ožemalcem lahko prevleko udobno ožamete - nadležno ožemanje in mokre roke so stvar preteklosti.Ploščati brisalec z vpojno prevleko iz mikrovlaken za brezhibno čistočoPloščati brisalec, ki je v kompletu Ultramat 2 v 1, ima prevleko iz mikrovlaken, s katero lahko optimalno vpijete umazanijo s tal in dosežete rezultat brisanja brez sledi. Zaradi vlaken Powerzone prevleka zanesljivo odstranjuje tudi trdovratno umazanijo in trdovratne madeže ter popolnoma vpije drobne delce in dlake. Po brisanju prevleko čistilca isperite ročno. Ko je močno umazana, jo lahko operete tudi v pralnem stroju pri 60 stopinjah. V top formi: nežno do vašega hrbta in sklepov po vseh kotih

Razlogi za izbiro kompleta UltraMat Turbo

1

Razlogi za izbiro kompleta

Nežno obrišite in to občutite na hrbtu in v sklepih
2

Ploščati čistilec s prevleko

Ploščati čistilec iz kompleta Vileda UltraMat Turbo je še posebej učinkovit proti trdovratni umazaniji. Prevleka iz mikrovlaken in plošča brisalca s posebno strukturo satja skupaj tvorita še posebej močan čistilni paket.
3

Popolni komplet za vse vrste tal

Če potrebujete nov sistem za čiščenje tal, je nakup celotnega kompleta najpreprostejši. Vse, kar potrebujete za svetleča tla, dobite v eni škatli in tako prihranite v primerjavi z nakupom vsakega izdelka posebej.

LASTNOSTI IZDELKA

a brand of FREUDENBERG