Komplet za čiščenje tal Turbo Mop


Vileda Turbo Mop ponuja visoko funkcionalnost in udobje, združeno v en komplet.

Poudarki izdelka


1.

Maksimalno udobje

Preprosto sperite reso čistilca v vedru, polnem vode. Položite jo v vedro z ožemalcem in pritisnite pedal. Rahlo primite priložen ročaj čistilca.

2.

Učinkovita vlakna

Vlakna čistilca z reso so primerna za vsako površino in bodo učinkovito očistila kuhinjske ploščice, pa tudi lesena tla spalnice.

3.

Zaščita pred brizganjem

Ožemalnik za reso in vedro s pedalom imata posebno pregrado (zaščito pred brizganjem) za zaščito vaših oblačil, da se izognete brizgom, ko ožemate reso iz mikrovlaken.

Komplet za čiščenje tal Turbo Mop

Komplet za čiščenje tal Turbo Mop

Čistilec z reso in vedro s pedalom za ožemanje Turbo Mop je novi sistem za čiščenje vseh vrst tal! Njegova vrteča se čarovnija omogoča enostavno čiščenje preprosto in hitro. Komplet sestavljata čistilec z reso iz mikrovlaken in vedro s pedalom za ožemanje. Odličen je za brisanje vseh vrst trdih talnih površin, vključno z lesom in laminatom. Po izpiranju ni treba ročno ožemati rese - 360° sistem vrtenja opravi težko delo za vas!

Umazanih ploščic ni treba čistiti s krtačo ali krpo - s to čarobno reso in njeno vrtljivo funkcijo preprosto in brez težav ter veliko bolj udobno obrišete tla. S pomočjo čistilca z reso in vedra s pedalom za ožemanje Turbo Mop v hipu naredite dom čistejši.

GLAVNE PREDNOSTI

1

Enostaven za uporabo

Izjemno velik ergonomski ročaj omogoča enostaven transport. Z integriranim držalom za ročaj čistilca. Sprednja šoba olajša izlivanje vode iz posode.

2

Prilagodite vlažnost

Preprosto prilagodite vlažnost rese, da bo odgovarjala željeni površini s pogostejšim pritiskom na pedal.

3

Pralna resa

Take off the mop head and simply put it in your washing machine at 60°Celsius to clean it. This enables you to save money, avoid waste and protect the environment.

LASTNOSTI IZDELKA

a brand of FREUDENBERG