Močo resa z držalom Vileda SuperMocio 3Action XL


Čistilec z reso iz mikrovlaken Vileda SuperMocio 3Action XL vključuje tri osrednja vlakna v različnih barvah, z odličnimi čistilnimi lastnostmi: Rdeča odstranjuje trdovratno umazanijo, modra iz mikrovlaken odstranjuje mastne ostanke in 3D rdeče pike za odstranjevanje dlak in delcev

Poudarki izdelka


1. Trojna moč za enostavno brisanje

Z našo edinstveno in pralno reso čistilca ne boste imeli težav niti pri doseganju skritih kotov. Veliki čistilec z reso Vileda SuperMocio 3Action z lahkoto doseže prašne kotičke in kote.

2. Dolg ročaj

130 cm dolg ročaj

3. Enostaven dostop

Posebna oblika rese za enostaven dostop do skritih kotičkov

VEČ INFORMACIJ o čistilcu z reso Vileda SuperMocio 3Action XL

VEČ INFORMACIJ o čistilcu z reso Vileda SuperMocio 3Action XL

SuperMocio 3Action XL je odlična izbira!Zaradi inovativnega koncepta več čistilnih učinkov v enem izdelku, so dnevi zoprnega menjavanja pripomočkov končani. Za razliko od ostalih čistilcev, čistilec SuperMocio 3Action XL zagotavlja novo raven udobja pri vaši vsakodnevni negi tal. Za razliko od drugih čistilcev bo higienski in vpojni material pobral vso umazanijo in v nekaj sekundah obrisal tla. S čistilcem iz mikrovlaken Vileda SuperMocio 3Action XL dobite vse bistvene funkcije za nego tal skupaj. Naj bo to prah, dlake, tekočina, drobtine ali blato: S tremi conami čiščenja bo čistilec odstranil vse vrste umazanije.Ta izdelek združite z novim in izboljšanim vedrom Vileda SuperMocio z ožemalcem. Ta model pomeni izboljšavo prejšnjega velikega čistilca iz mikrovlaken Vileda SuperMocio 3Action zaradi večje površine, ki omogoča +25 % dodatnega stika s tlemi in zagotavlja še temeljitejši in hitrejši postopek čiščenja.

GLAVNE PREDNOSTI

1

Odstranjuje umazanijo

Pralna resa odstrani tudi najbolj trdovratne sledi umazanije.
2

Zdaj XL za 25 % dodatnega stika s tlemi

Povečana površina rese naredi postopek čiščenja še učinkovitejši.
3

Pralno v pralnem stroju

Pralno reso velikega čistilca lahko enostavno operete v pralnem stroju do 60°C, ne da bi pri tem izgubili učinkovitost.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

SuperMocio 3Action XL je idealen za čiščenje ploščic in vinilnih tal. Pri lesenih/laminatnih tleh poskrbite, da boste iz krpe izželi vso odvečno voda.
Da, pralno reso velikega moča iz mikrovlaken lahko perete do 60 stopinj v pralnem stroju.
Da, 3D rdeče pike velike krpe poberejo dlako hišnih ljubljenčkov skupaj z drugimi običajnimi delci in umazanijo.
Postavite veliki čistilec z reso iz mikrovlaken poleg nog in previdno položite stopalo na rdečo plastično glavo. Nato z rokami povlecite ročico navzgor. Bodite previdni in se prepričajte, da bo ročaj obrnjen stran od vas in drugih predmetov, ki bi vam lahko bili na poti.
a brand of FREUDENBERG