Čistilec za tla Vileda ActiveMax


Klasični čistilec Vileda ActiveMax je visokokakovosten ploščati čistilec s prevleko iz mikrovlaken, ki je zasnovana za čiščenje lesenih tal in drugih občutljivih površin. Njena zankasta vlakna pobirajo umazanijo in prah ter odstranijo sledi na tleh.

Poudarki izdelka


1. Vpojnost

Viledina tehnologija mikrovlaken je vključena v ta izdelek za čiščenje. Ploščati čistilec sestoji predvsem iz belih mikrovlaken (80 %). Bombaž je vključen tudi v mešanico tkanin, ki zagotavlja učinkovito odstranjevanje umazanije in prahu ter hiter postopek sušenja.

2. Navpično čiščenje

Konstrukcija ploščatih čistilcev iz mikrovlaken je zasnovana tako, da se prilega navpičnim območjem. Trapezasta oblika tega čistilca je priročna pri čiščenju stopnišč.

3.

Teleskopski ročaj

Od sedaj z nastavljivim teleskopskim ročajem.

VEČ INFORMACIJ o čistilcu Vileda ActiveMax

VEČ INFORMACIJ o čistilcu Vileda ActiveMax

Čistite hitro in enostavno s čistilcem Vileda ActiveMax! Ploščati čistilec iz mikrovlaken je izdelek za čiščenje, ki vam bo pomagal zagotoviti bleščeča tla v trenutku. Za čiščenje lesenih ali drugih trdih tal, kot npr talne ploščice, laminat, PVC, parket in lesena tla, uporabite prevleko iz mikrovlaken! Prevleka iz mikrovlaken bo drsela po vaših tleh, odstranjevala trdovratno umazanijo in pustila sijaj brez sledi. Učinkovito čiščenje je zajamčeno. Ta izdelek je zelo vpojen in na vaših ploščicah ne bo pustil nobenih kapljic ali vode.Tkanina iz platna je oblikovana kot trapez in zato odlična za čiščenje kotov Kombinacija mikrovlaken in bombažne tkanine tvori harmonično združitev močnega blaga in mehkih materialov. Zato se ploščati čistilec iz mikrovlaken lahko uporablja za občutljiva tla, ne da bi površino poškodoval. Nič več prepogibanja za čiščenje težko dostopnih mest! Odstranitev prevleke čistilca z ročaja je mogoča tako, da stopite na sprožilec na spodnjem delu tega izdelka. Ta bo odprl ročaj in prevleka iz mikrovlaken se bo snela.

NOVI IZBOLJŠANI DIZAJN

1

Čisti koti

Ploščati čistilec iz mikrovlaken je oblikovan kot trapez in se zlahka prilega kotom. Nedostopna območja v vašem domu boste veliko lažji dosegli s popolnoma prilegajočim se čistilcem za čiščenje kotov
2

Zankasta vlakna

Čistilec za lesena tla lahko s svojimi sivimi zankastimi vlakni odstrani trdovratno umazanijo in druge sledi na vašem tleh. Zasnovane so tako, da povečajo sposobnost prevleke za odstranjevanje drobnega prahu
3

Sijaj brez sledi

Harmonična kombinacija mikrovlaken in bombaža zagotavlja brisanje brez sledi in naredi vaša tla bleščeča

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Postavite ploščati čistilec na tla pred seboj in previdno stopite na rdeči sprožilni mehanizem, da se držalo sprosti. Nato potegnite prevleko iz mikrovlaken z glave in jo dajte v pralni stroj skupaj z drugimi perilom.
Rezervne prevleke so na voljo pri vseh večjih trgovcih.
Klasični čistilec ActiveMax lahko uporabite za katera koli tla. Celo parket in trda tla sta zaradi nežnega čiščenja primerna za njegovo krpo iz mikrovlaken.
a brand of FREUDENBERG