SLO_1-2SprayMAX_page-banner.jpg

1-2 Spray MAX
spray čistilec za tla

1-2 Spray MAX
spray čistilec za tla

 
SLO_1-2 Spray Max Banner.jpg

Prevleka iz  mikrovlaken očisti bolje kot prevleke za enkratno uporabo in odstrani 99% bakterij s samo vodo *, tako lahko čistite bolje, z manj odpadki, manj kemikalijami in v krajšem času.

Izvedite več ... 


* Odstrani več kot 99% E. coli in S. aureus s trdih talnih površin in keramičnih ploščic z vodo iz pipe, testirano v zunanjem laboratoriju.

POPOLN SPRAY

Razpršilna šoba je zasnovana tako, da zagotavlja popolno pršenje. Fina pršilna meglica zagotavlja ravno dovolj vlage za čiščenje tal, ne da bi poškodovala lesena tla. Spray pokriva celotno širino glave krpe.


 

ČISTILNA POVRŠINA IZ MIKROVLAKEN JE VRTLJIVA ZA 180 STOPINJ

Z 180 ° vrtljivo dvostransko čistilno ploščo zagotavlja dvakratno pokritost - 2x daljše čiščenje brez ustavljanja.
 

ZA TRDOVRATNO UMAZANIJO

Prevleka 1.2 MAX Spray čistilca ima čistilne cone, ki vam pomagajo obvladovati trdovratno umazanijo in lepljive madeže na tleh.

UPORABITE SVOJO NAJLJUBŠO ČISTILNO RAZTOPINO

1-2 Spray MAX ima rezervoar, ki ga lahko napolnite s katero koli čistilno raztopino, ki jo želite. Dodajte 2 majhni žlički čistilnega sredstva v vodo v rezervoarju  in že boste pripravljeni za bleščeča tla. Čistite lahko tudi brez čistila, saj prevleka iz mikrovlaken odstrani umazanijo in bakterije le z uporabo vode.
 

UDOBEN ROČAJ

Vaše roke se vam bodo hvaležne, saj  uporabljate ergonomski ročaj, ki omogoča udoben oprijem za enostavno aktiviranje sprožilca in nadzor nad pršenjem. 

PREVLEKA ZA VEČKRATNO UPORABO

Prihranite denar s pranjem prevleke iz mikrovlaken za večkratno uporabo. Prevleka je pralna do 100-krat. 
a brand of FREUDENBERG