Rokavice za enkratno uporabo Vileda Multisensitive COLOR


100 % nitril = 100 % varne za pripravo hrane za raznovrstno uporabo.Doživite najbolj gladko čiščenje z barvnimi rokavicami Vileda Multisensitive COLOR za enkratno uporabo. Te ergonomske nitrilne rokavice so odlična izbira za temeljito čiščenje v kuhinji, na delovni površini ali za pripravo hrane.

Poudarki izdelka


1.

Nitrilni material

100% nitrilne rokavice = 100% varne za pripravo hrane

Te barvne rokavice za enkratno uporabo so narejene iz nitrila, zaradi česar so idealna alternativa za ljudi, ki zaradi alergij ne morejo uporabljati rokavic iz lateksa.

2.

Odličen otip

Inovativne barvne rokavice za enkratno uporabo brez pudra se gladko prilegajo vaši koži, ne da bi omejile otip.

3.

Varne za pripravo hrane

Naše nitrilne rokavice so še posebej odporne in zato primerne zlasti za pripravo hrane, da zagotovimo popolno zaščito vaših rok pred vonjem in madeži.

Uživajte v brezhibnem in higienskem čiščenju z barvnimi rokavicami za enkratno uporabo Multisensitive COLORS. Narejene so iz nitrila, zaradi česar so številka 1 pri alternativi navadnim rokavicam iz lateksa za ljudi, ki trpijo zaradi alergij na lateks.

V tem kompletu je 50 rokavic in bo še dolgo časa zadovoljeval vaše potrebe po nitrilnih rokavicah.

Priročne barvne rokavice za enkratno uporabo omogočajo temeljito in intuitivno čiščenje. Uporabite jih za različna opravila in priložnosti, denimo v kuhinji, za obrt ali za čiščenje tal.

Za živahno in koristno izkušnjo so barvne rokavice za enkratno uporabo na voljo v dveh očarljivih in spomladanskih barvah: roza in zelena. Izberite svojo barvo, pa boste svoja opravili veselo in zadovoljno.

Lastnosti Izdelka

Pogosto zastavljena vprašanja

Barvne rokavice za enkratno uporabo Multisensitive COLORS niso pralne. Vsak par lahko uporabite samo enkrat. Z zalogo 50 rokavic boste dobro opremljeni za dalj časa.
To niso medicinske rokavice in niso namenjene diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni ali zdravstvenih stanj, prav tako niso primerne za zdravniški pregled in ne nadomeščajo nasvetov, ki jih dajejo zdravniki, farmacevti ali drugi zdravstveni delavci z licenco.
Da, rokavice so iz nitrila, brez kakršnega koli lateksa, zato so odlična izbira za ljudi, ki trpijo zaradi alergij.
V škatli boste prejeli 50 barvnih rokavic za enkratno uporabo, skupaj 25 parov.

Podrobnosti o izdelku

Material


100% nitril

a brand of FREUDENBERG