Čistilec za okna Vileda Windomatic Power


Čistilec za okna Vileda Windomatic Power je prva izbira za sodobno in enostavno čiščenje oken. S svojima 2 nivojema moči posesa vse sledi v samo nekaj sekundah in ne pušča madežev. Zaradi te tehnologije naporno čiščenje oken ni več potrebno.

Poudarki izdelka


1. 2 stopnji moči

Uporabite običajen način za običajno čisčenje in MAX način s 50 % dodatne moči za večje količine tekočine.

2. Ergonomski ročaj

Zaradi ergonomske zasnove se čistilec za okna Windomatic Power prijetno prilega vaši dlani in ga med čiščenjem oken vodimo prilagodljivo in natančno.

3. Rezervoar lahko pomijete

Priročni rezervoar sesalnika Vileda Windomatic Power za okna ima prostornino 100 ml in ga je mogoče enostavno očistiti in pomivati v pomivalnem stroju po čiščenju oken, brez poškodb.

VEČ INFORMACIJ o Vileda Windomatic Power

VEČ INFORMACIJ o Vileda Windomatic Power

Čiščenje oken je lahko eno najbolj dolgočasnih vsakodnevnih opravil v gospodinjstvu. Nenehno polnjenje vode na čistilcu in njegovo stalno ožemanje hitro naredijo to nalogo motečo in utrujajočo.

Na srečo je zdaj zaradi Viledinega sesalnika Windomatic Power za okna, teh dni konec. Ni več treba uporabljati vedno istih starih krp. Ko se čistilna tekočina porazdeli po oknu, uporabite naš sesalnik Windomatic Power, da posušite okno z eno samo potezo, , saj za seboj ne pušča nadležnih kapljic ali sledi.

Vsa dodatna voda je shranjena v majhni posodi, ki jo lahko pomijete v pomivalnem stroju in ki se jo zlahka odstrani in očisti zaradi sistema 1 Click-Technology.

Uporaba našega sesalnika Windomatic Power je prav tako preprosta kot uporaba običajnega brisalca, vendar veliko bolj priročna. Čeprav je ena poteza dovolj za zmogljivo in učinkovito odstranjevanje vse vode, je ravnanje z napravo zelo praktično zaradi priročne velikosti in prilagodljivega vratu , ki se ga lahko prilagodi med čiščenjem.

GLAVNE PREDNOSTI

1

Dolgo delovanje

Električni sesalnik za okna očisti 120 oken z enim samim polnjenjem (1 m2 na okno).
2

MAX način

Za večje količine tekočine uporabite MAX način, ki je 50 % močnejši od običajne nastavitve moči. 

3

Prilagodljiv vrat

Hitro in gladko prilagajanje med čiščenjem oken zaradi prilagodljive zasnove vratu.

PRODUCT FEATURES

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, Windomatic Power napaja polnljiva litij-ionska baterija.
Ko jo napolnimo, lahko Windomatic Power uporabimo na 120 oknih do naslednjega polnjenja (1 m2 na okno).
Da, Vileda Windomatic Power ima 2-letno garancijo.
a brand of FREUDENBERG