Čistilec za okna Vileda Windomatic


Windomatic je najbolj revolucionarni sesalnik za okna in steklo, ki združuje 2 stopnji procesa čiščenja (sušenje in poliranje) v enem izdelku, kar omogoča doseganje optimalnih rezultatov, o katerih ste vedno sanjali. Prihranili boste ogromno časa.

Poudarki izdelka


1. Optimizirana sesalna moč

Windomatic z močnim sesalnim sistemom črpa vodo in razredčeno umazanijo v integriran rezervoar. Posebna zasnova gumijastega roba in sesalnega sistema tega čistilca za steklo deluje po celotni širini glave, kar omogoča čiščenje brez madežev ali kapljic.

2. Prilagodljiva glava

Windomatic ima prilagodljivo glavo, ki zagotavlja idealen kot za čiščenje površin - tudi kotov. Zagotavlja popoln rezultat, s še manj truda.

3. Ergonomski in enostaven za uporabo

Njegova teža in ergonomski ročaj omogočata udobno in enostavno uporabo, tudi na najbolj skritih mestih.

VEČ INFORMACIJ O ČISTILCU ZA OKNA WINDOMATIC

VEČ INFORMACIJ O ČISTILCU ZA OKNA WINDOMATIC

Čiščenje oken in stekla je lahko eno najbolj mučnih opravil v gospodinjstvu. Težko je doseči optimalen rezultat brez vodnih madežev ali sledi in hkrati preprečiti, da bi voda kapljala na okensko polico in tla. S sesalnikom Windomatic vodni madeži, prstni odtisi in prah niso več problem. Windomatic ponuja hitro in priročno rešitev za številne naloge: poleg čiščenja oken in stekla, se lahko uporablja tudi za odstranjevanje vodne pare z ogledal ali kabine za prhanje,za hitro čiščenje avtomobilskih oken,vključno s čiščenjem razlite tekočine na mizah ali gladkih površinah. Sesalnik za steklo Windomatic omogoča praktično in priročno čiščenje zaradi ergonomskega ročaja in prilagodljivega vratu, ki ga je mogoče prilagoditi med čiščenjem. Praznjenje in čiščenje integriranega rezervoarja za vodo s prostornino 100 ml se izvede samo v enem koraku po sistemu klik tehnologije in se ga lahko pomiva v pomivalnem stroju. Če želite ponovno uporabljati Vileda Windomatic, polnite baterijo 3,5 ure in tako zagotovite 40-minutno delovanje. Čistilec za steklo Windomatic je enostaven za uporabo in vam bo omogočil, da boste rezultate, o katerih ste vedno sanjali, dosegli v krajšem času in vam omogočil več časa za sprostitev... To je popolno čiščenje stekla! 

KAKO UPORABLJATI ČISTILEC ZA OKNA WINDOMATIC VILEDA

1

Čiščenje stekla

Okna pomijte s svojim običajnim detergentom
2

Navpično sesanje

S sesalnikom Windomatic začnite čistiti okna v navpični smeri.
3

Vodoravno sesanje

Nato vlecite Windomatic vodoravno po steklu za čisto steklo, brez vodnih madežev! Nasvet: gumijasti rob Windomatic-a občasno očistite s krpo iz mikrovlaken.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, čistilec za steklo Vileda Windomatic deluje s polnilno LI-ON baterijo.
Ko je popolnoma napolnjena, zdrži baterija Windomatic-a 40 minut.
Da, Vileda Windomatic ima 2 leti garancije.
a brand of FREUDENBERG