Parni čistilec Vileda Steam XXL


Vileda Steam XXL je veliki brat Steam-a. Prihrani vam veliko časa, saj velike površine očistite enostavno in prej zaradi izjemno velikega okvirja.

Poudarki izdelka


1. Uniči 99,9 % bakterij

Brez kemikalij in drugih čistilnih snovi, ki bi lahko poškodovala vaša tla, čistilec Steam XXL uporablja vročo paro za uničenje 99,9 % bakterij in drugih nehigieničnih ostankov na vaših tleh.

2. Pripravljen v 15 sekundah

XXL talni parni čistilec poganja moč 1550 W in se ogreje v samo 15 sekundah, zato pospeši čiščenje.

3. Idealen za velika gospodinjstva

Vileda Steam XXL je idealen dodatek za velika gospodinjstva (ki se začnejo na 100m2), saj je okvir širok 40 cm in večja območja očisti hitro, temeljito in v krajšem času, kot bi ga lahko navadna krpa in vedro.

VEČ INFORMACIJ o parnem čistilcu Steam XXL

VEČ INFORMACIJ o parnem čistilcu Steam XXL

Ta izdelek učinkovito, enostavno in temeljito pomaga očistiti velike površine vašega doma in s tem omogoča več časa za prijetne stvari v življenju. Če morate očistiti prostore, večje od 100 m2, bo ta parni čistilec eden izmed vaših najljubših pripomočkov v gospodinjstvu. Izjemno širok 40 cm okvir hitro obvlada vse vrste tal. Njegova pravokotna oblika pomaga doseči kote ali druga nedostopna mesta, tudi pod pohištvom.V mnogih primerih samo brisanje ni dovolj, če želite dezinficirati tla. Vileda Steam XXL vam bo pomagal doseči higiensko čistočo v vašem gospodinjstvu in hkrati zmanjšati čas, porabljen za čiščenje tal. Njegova visoka učinkovitost in sposobnost uničenja 99,9 % talnih bakterij in mikrobov govori o prednosti parnega čistilca XXL v primerjavi z večino drugih čistilnih izdelkov. In traja le 15 sekund, da se segreje! Zelena LED-lučka vam sporoča, kdaj je Steam XXL vklopljen. Prednost talnega parnega čistilca XXL pred običajnimi čistilci je dejstvo, da ta izdelek deluje popolnoma brez dodanih kemikalij. Samo para. To je vse. Tako vam zagotavljamo čiščenje brez strupov in emisij v vašem domu. Če imate otroke ali hišne ljubljenčke, je to zelo pomemben dejavnik, ki ga morate upoštevati.Z velikim nastavkom za preproge lahko veliki talni parni čistilec osveži preproge v nekaj sekundah. Moč lahko celo regulirate s spremenljivo nastavitvijo pare, kar vam omogoča tudi delo na poljubnih občutljivih tleh. Električna naprava ima super vpojno prevleko iz mikrovlaken in vključuje polnilno posodico. Trpežna prevleka iz mikrovlaken je večkrat uporabna in zelo enostavna za pranje v pralnem stroju. Preprosto jo položite med naslednje perilo in perite pri temperaturi do 60° C. Za boljši učinek svetujemo, da glavo čistilca po uporabi očistite. Po daljši uporabi priporočamo nakup dodatne prevleke za Steam XXL.

NOVA IZBOLJŠANA ZASNOVA čistilca Vileda Steam XXL

1

Okolju prijazen

Ker veliki čistilec uporablja paro, v vaš postopek čiščenja ne bo treba vključevati kemikalij. Z uporabo naravne pare bo okolje vašega doma ostalo varno in čisto.
2

7 metrski napajalni kabel

Čistilec Steam XXL ima zelo dolg kabel, da lahko dsosežete vsa mesta v vašem domu. Kabel je dolg 7 metrov.
3

Za vse vrste tal

Ta visokozmogljivi čistilec lahko uporabljate na vseh trdih površinah, kot so: preproge, linolej, parket in celo občutljive talne obloge.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Parni čistilec Steam XXL je zasnovan in izdelan za uporabo na tleh in ploščicah. Talni čistilec lahko uniči 99,9 % bakterij.
Čistilec Steam XXL je večji od predhodnika, vendar ga je vseeno enostavno shraniti. Prilega se v običajne omare za metle in zavzame zmerno količino prostora. Tehta le 2,3 kg, kar olajša vodenje in nošenje.
Ne nalivajte detergenta v rezervoar za vodo. Ne deluje z detergenti, čistili ali drugimi kemikalijami. Kemikalije sploh niso potrebne. Veliki parni čistilec uporablja energijo pare za čiščenje tal in se zanaša izključno na njeno naravno čistilno moč.
Da, parni čistilec Steam XXL lahko uporabite na vseh nepropustnih tleh, kot so ploščice, vinil, les in laminat. Prosimo, da nastavite količino pare za občutljiva tla in pred čiščenjem preizkusite na majhnem mestu v kotu.
a brand of FREUDENBERG