Parni čistilec Vileda Steam


Parni čistilec Vileda se segreje v 15 sekundah ter hitro in enostavno očisti tla s pomočjo vroče pare. Ta parni čistilec odstrani vse vrste madežev, umazanije in maščob. Za največje udobje ga je mogoče uporabiti na katerih koli tleh - celo na preprogah in talnih oblogah

Poudarki izdelka


1. Uniči 99,9 % bakterij

Parni čistilec uspešno uniči 99,9 % bakterij na vaših tleh in v vašem domu ustvari varno in higiensko okolje.

2. Junak za kote

S čistilcem Vileda Steam lahko enostavno čistite in ga vodite po kotih s parno šobo trikotne oblike. Njegova kompaktna oblika in zasnova mu omogočata hitro in enostavno drsenje po vseh talnih površinah.

3. Spremenljiva nastavitev pare

Visokozmogljivi parni čistilec ima uporabno nastavitev moči (preklop med najmanjšo in največjo), da se lahko uporablja tudi na občutljivih tleh.

VEČ INFORMACIJ o čistilcu Vileda Steam

VEČ INFORMACIJ o čistilcu Vileda Steam

Kemični čistilni pripomočki niso potrebni, saj čistilna toplota pare in prevleke iz mikrovlaken parnega čistilca uniči 99,9 % bakterij na vseh trdih talnih površinah. Priročen parni čistilec za tla vseh vrst ima spremenljivo nastavitev pare. Preprosto nastavite intenzivnost pare od največje do najmanjše, da s paro lahko očistite tudi občutljiva tla. Zaradi vrtljive glave čistilca ga je enostavno voditi. Meri 126 cm in tehta le 2,3 kg. Zaradi priloženih prevlek iz mikrovlaken je ta parni čistilec idealen za tla iz trdega lesa, pa tudi za preproge in talne obloge, če na osnovo namestite priročen nastavek za preproge. Ko je enkrat pritrjen, ga lahko uporabite celo za parno čiščenje oblazinjenega pohištva in vzmetnic. Ročaj ima odlične ergonomske lastnosti in omogoča tudi bolj dinamično in enostavno upravljanje parnega čistilca.Z enim polnim rezervoarjem vode (400 ml) lahko očistite do 120 m2. Če živite na območju z izjemno trdo vodo, za parno čiščenje vseh vrst tal uporabljajte destilirano vodo. 

GLAVNE PREDNOSTI

1

Vrtljiva glava

Preprosto vodenje okrog predmetov ali pohištva in trikotna oblika za čiščenje kotov.
2

2 prevleki iz mikrovlaken

Dve pralni prevleki iz mikrovlaken odstranita tudi mastne madeže in umazanijo.
3

Nastavek za preprogo

Na voljo je z nastavkom za preproge, ki pomaga temeljito očistiti preproge in talne obloge.

LASTNOSTI IZDELKA

Pogosto zastavljena vprašanja

Parni čistilec za tla vseh vrst ima nastavitve za različne jakosti pare in lahko ustvarja paro do 28 minut z 1 polnim rezervoarjem za vodo.
Parni čistilec deluje s pomočjo treh komponent: vode, temperature in tlaka. Vroča in močna vodna para z raztapljanjem zmehča vse vrste trdovratne umazanije. Tlak jo odlepi od tal, kjer jo je treba samo obrisati s prevleko iz mikrovlaken.
Prevleke tega parnega čistilca iz mikrovlaken za tla vseh vrst, obrišejo umazanijo s čistilno močjo pare. Prevleke iz blaga so sestavljene iz 91 % poliestra in 9 % drugih materialov. Lahko jih operemo in ponovno uporabimo.
Para takoj izhlapi, vaša tla pa ostanejo suha. Če morate na določenih mestih delati nekoliko dlje, lahko ostane nekaj vode.
Ne, parni čistilec ne more nadomestiti sesalnika in je lahko le koristen dodatek. Ko končate s sesanjem, se lahko znebite vseh trdovratnih madežev na tleh. Še več, parni čistilec dezinficira vaša tla, česar sesalnik ne more
a brand of FREUDENBERG